Γιώργος Νομικός

Γιώργος Νομικός

Αυτή τη φορά πήρα χρονόμετρο. Δεν το ξέχασα. Ήθελα να χρονομετρήσω διάφορα πράγματα και πράγματι, οι αριθμοί δικαίωσαν την αρχική εντύπωση.

Κατηγορία Μαγνητική

Η θεομηνία Daniel, πριν 2 μήνες, έπληξε τον Θεσσαλικό κάμπο αλλά δεν «χτύπησε» τον Πλαταμώνα. Πέρασε οριακά δίπλα του. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε έντονη πλημμύρα. Πλημμύρα χαράς και ευτυχίας σε ένα λαμπερό ζευγάρι του Ελληνικού βόλλεϋ και στους καλεσμένους που είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

Κατηγορία Μαγνητική

Σε λίγες μέρες έχουμε Δημοτικές Εκλογές στη Σαντορίνη. Δεν γνωρίζω αν μέσα στη δίνη του προεκλογικού αγώνα έχουν συνειδητοποιήσει οι υποψήφιοι δήμαρχοι ότι ελπίζουν να διοικήσουν ένα πρώην νησί, ένα πρώην τοπίο, μία πρώην κοινωνία.

Κατηγορία Μαγνητική
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 20:36

Και μη ξεχνιόμαστε, την επόμενη φορά ΝΔ : 51%

Θα γίνω οριακά κυνικός. Άλλωστε, μία πρόγευση την έδωσα με 2 άρθρα την περίοδο των εκλογών. Να το επαναλάβω. Οι εποχές όπου οι κοινωνίες ήταν έρμαιο των πολιτικών ηγεσιών τέλειωσαν. Είναι πλέον συνυπεύθυνες των επιλογών τους. Είναι ότι ψηφίζουν, ότι ελέγχουν, ότι σχολιάζουν. Είναι αυτό που υιοθετούν, αυτό που απορρίπτουν, αυτό που αγνοούν, αυτό που υφίστανται.

Κατηγορία Μαγνητική

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλλεϋ γυναικών μόλις τελείωσε για την Εθνική ομάδα. Η αποστολή ήδη προσγειώθηκε στην Ελλάδα και μαζί με τις αποσκευές, τα συμπεράσματα για τα πεπραγμένα. Θολές οι όποιες εντυπώσεις, ανασφαλείς οι προβλέψεις.

Κατηγορία Μαγνητική
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 20:17

Οι βουτιές της Βασιλαντωνάκη

Επιχειρώ ξανά να ασχοληθώ με το γυναικείο βόλλεϋ παρά την τελευταία αποκαθήλωση (λόγω ανωτέρας βίας). Ελπίζω αυτό το άρθρο να προλάβει να διαβαστεί.

Κατηγορία Μαγνητική
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 12:26

Κριτική στους κριτικούς

Το Σάββατο κατηφόρισα προς Επίδαυρο για να δω τους Σφήκες της γειτόνισσάς μας Λένας Κιτσοπούλου.

Κατηγορία Μαγνητική

«Στο μέλλον όλοι θα είναι διάσημοι για 15 λεπτά» είχε πει ο Άντι Γουόρχολ μερικές δεκαετίες πριν. Η πρώτη απόπειρα της Μυρσίνης Λοϊζου να γίνει διάσημη ήταν αποτυχημένη.

Κατηγορία Μαγνητική
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 20:14

Το πένθος ως άλλοθι

Το τριήμερο πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο έληξε πριν λίγες μέρες. Συναγερμός τέλος. Ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητά μας. Αρκετά ασχοληθήκαμε στο φινάλε.

Κατηγορία Μαγνητική
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 10:55

Ήμαρτον, πέθανε ο Γεωργίου

Έχω πάει σε πολλές κηδείες έως τώρα. Το 10% αφορούσε συγγενείς. Τις απέφευγα γιατί είχαν συνήθως μία τυπολατρία που με αποσυντόνιζε. Σχεδόν τις βαριόμουν. Δεν είχαν αίμα, δεν είχαν κόμπο στο στομάχι.

Κατηγορία Μαγνητική
Σελίδα 1 από 8

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35