Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 10:56

Καραγιαννόπουλος εξαετίας στον Παμμηλιακό

Ψήφος εμπιστοσύνης για 6η συνεχόμενη χρονιά στο πρόσωπο του Χρήστου Καραγιαννόπουλου από τον Παμμηλιακό, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο προπονητής Χρήστος Καραγιαννόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του στον Παμμηλιακό Α.Σ. για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Ο διπλωματούχος προπονητής ήρθε στο νησί μας το καλοκαίρι του 2018 και από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των τμημάτων ου Παμμηλιακού.

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά στου και σου ευχόμαστε καλή προπονητική και αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας, ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος είπε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και την ανανέωση της συνεργασίας μας για 6η χρόνια!

Θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι αυτού του συλλόγου και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργώ με μοναδικό γνώμονα την άψογη λειτουργία του Συλλόγου και την εξέλιξη του.

Έτσι και φέτος θα προσπαθήσω για το καλύτερο και με την άψογη συνεργασία μου με τον Πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, με όλη την διοίκηση και με τους γονείς της Ακαδημίας θα περάσουμε μια ακόμη εξελίξιμη και υπέροχη χρόνια!!

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares