Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 20:01

Κώστας Μπούμπουλης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και σε όλο το τεχνικό επιτελείο

Για την επιστροφή του στα διοικητικά της Ελλάς Σύρου μίλησε ο Κώστας Μπούμπουλης, επισημαίνοντας ότι «ανέκαθεν ήμουν δίπλα στην ομάδα, καθώς όπως είναι γνωστό ήμουν στην διοίκηση μέχρι και πριν δύο χρόνια. Επέτρεψα φέτος και αναλαμβάνω τη θέση του Β’ αντιπροέδρου και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

«Σαν διοίκηση είμαστε δίπλα στους παίκτες, κάνουμε ότι μπορούμε για να μην τους λείψει τίποτα και να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν. Η ομάδα προέρχεται από μία καλή χρονιά, πιστεύω πως ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος με αυτό που είδε και φέτος θα την αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο. Η ομάδα ενισχύθηκε όσο καλύτερα γίνεται και πιστεύω πως και φέτος θα τα πάμε εξίσου καλά.

Στο δυναμικό της ομάδας έχουν έρθει αθλητές που έχουν περάσει από ομάδες που αγωνίζονταν σε μεγαλύτερη κατηγορία και έχουν την εμπειρία να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. Σαν ομάδα θα είμαστε και φέτος ανταγωνιστικοί, θα κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους και φυσικά σε όλα τα ματς θα μπαίνουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ξεκινάμε ταπεινά, θέλουμε να κάνουμε την ανάλογη με την περσινή μας πορεία και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, και σε όλο το τεχνικό επιτελείο»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares