Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 00:52

Παμμηλιακός: Μία όμορφη συζήτηση με τον Γιάννη Μάρκο και τα παιδιά της Κ16

Τα άλματα προόδου που έχει κάνει ο Παμμηλιακός σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι που το φανερώνουν οι επιτυχίες των τμημάτων του.

Ειδικά στο τμήμα στίβου το επίπεδο του Παμμηλιακού έχει αλλάξει, καθώς πλέον ο σύλλογος της Μήλου είναι από τους κορυφαίους στις Κυκλάδες και βάσει το αποτελεσμάτων αναμένεται να γίνει και ένας από τους κορυφαίους της Ελλάδας.

Ανέκαθεν το τμήμα στίβου είχε καλή οργάνωση, αλλά με την προσθήκη του Δημήτρη Πάππα, του Γιάννη Μάρκου και των νέων αθλητών που πλέον ανήκουν στον Παμμηλιακό ο σύλλογος στοχεύει ψηλά.

Όμως όσο μεγαλύτερο είναι το οικοδόμημα τόσο μεγαλύτερες και στέρεες βάσεις πρέπει να διαθέτει και αυτές οι βάσεις δεν είναι άλλες από τα παιδιά της ακαδημίας.

Στους πρόσφατους αγώνες της Κ16, ο Παμμηλιακός κεφαλαιοποίησε την καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Γιάννη Μάρκο και τους αθλητές του, καταλαμβάνοντας την 2η θέση, με την κατάκτηση δύο θέσεων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Την επόμενη των αγώνων επισκεφθήκαμε την αποστολή στο ''Polis Boutique Hotel'' όπου φιλοξενήθηκε από τον Γιάννη Πολυχρονάκο, όπου καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον προπονητή Γιάννη Μάρκο και τα «παιδιά του», όπως συνηθίζει να αποκαλεί τις αθλήτριες και τους αθλητές του.

Δεν περιοριστήκαμε μόνο στους αγώνες, καθώς συζητήσαμε γενικότερα για τον κλασικό αθλητισμό και για την ενασχόληση των παιδιών με τα αθλήματα που έχουν επιλέξει.

Δείτε την όμορφη συνέντευξη: 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares