Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 20:37

Πήρε αυτό που ήθελε από τον «σκληροτράχηλο» Πάγο η Θύελλα Καμαρίου

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β΄φάση του πρωταθλήματος η Θύελλα Καμαρίου, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Πάγου, περνώντας με 0-1 από το γήπεδο της Ερμούπολης.

Η ομάδα του Νίκου Τσάμογλου που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Πάγο, που φάνηκε καλά διαβασμένος και κατάφερε να κρατήσει τα ατού της Θύελλας μακριά από την εστία του Συριανού, ο οποίος στις φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν εξαιρετικός και σίγουρα ο MVP για την γηπεδούχο ομάδα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαναριώτης σκόραρε το νικητήριο γκολ, ενώ στο 70' ο κ. Καλόγερας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μαντούση, σε ένα πάτημα εκτός φάσης, με την απόφαση να φέρνει σωρεία αντιδράσεων στον πάγκο της Θύελλας, που αγωνίστηκε για 25 λεπτά με 10 παίκτες..

Με τη νίκη αυτή η Θύελλα, έχοντας και το μπόνους των 2 βαθμών, έφτασε τους 5 και την δεύτερη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Παμμηλιακό σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Από την πλευρά του ο Πάγος, που θα επιδιώξει να εμφανιστεί ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια θα ταξιδέψει στη Πάρο για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Πάρου.

Η ροή του αγώνα:

4' Σουτ του Κενδριστάκη, απόκρουσε με τα πόδια ο Συριανός

24' Μετά από σέντρα του Κενδριστάκη ο Αχμετάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

27' Ο Αχμετάι και πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ

34' Ο Μαναριώτης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Συριανό που απέκρουσε με τα πόδια.

45' Στη μεγαλύτερη φάση μέχρι εκείνη την ώρα, ο Μαναριώτης με σουτ στην κίνηση είδε τον Κώστα Συριανό να του λέει όχι με εντυπωσιακή απόκρουση.

----

47' Με την έναρξη της επανάληψης η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Κενδριστάκης σέντραρε και ο Μαναριώτης με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι σημείωσε το 0-1.

70' Μακρινό σουτ του Κενδριστάκη απόκρουσε με υπερένταση ο Συριανός.

76' Ο Μαντούσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα απο τον κ. Καλόγερα σε μία φάση, όπου αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους ποτ θεωρούν ότι δεν έγινε κάτι το επιλήψιμο.

92' Ο Κενδριστάκης είδε για ακόμα μία φορά τον Συριανό να του λέει όχι σε σουτ που επιχείρησε, στη συνέχεια της φάσης έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, σκόραρε, αλλά ο ρέφερι έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι.

Διαιτητής: Αντώνης Καλόγερας | Βοηθοί: Αρμακόλας - Γρυπάρης

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Ρούσσος (57΄Συριανός Β.), Αργυρός, Ξανθάκης (65' Βουτσίνος), Περρής, Σκορδίλης, Νομικός (84' Σαμιωτάκης), Μπάιλας (65' Καπέλας), Τρόκα, Σπανός (84' Φώσκολος), Αγοραστός

AO PAGOU 2023 2024

Θυέλλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Κενδρηστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Τριανταφύλλου (75' Λούκα), Τσιάβος (λ. τρ. 17' Πεχλιβανόπουλος), Κοϊδελάι (51' Κουλόλι)

THYELLA STH SYRO

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares