Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 23:34

Νίκησε την ΑΕ Πάρου και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ο Αίαντας Σύρου

Με πειστική εμφάνιση ο Αίαντας Σύρου πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕ Πάρου και μπήκε με το δεξί στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος, αποκτώντας το προβάδισμα από την 1η αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη, παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο περιόρισε τις επιλογές της ομάδα της Πάρου και έφτασε στη νίκη χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν ο κορυφαίος για τους Συριανούς Αντώνης Μπαλόπητας στο 46΄της επανάληψης και ο Νομικός στις καθυστερήσεις.

Με την απόδοση του ο Αίαντας έδειξε ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι της 2η αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακό να έχει κομβική σημασία για τη συνέχεια. Από την πλευρά της η ΑΕ Πάρου, αν και είχε καλά διαστήματα δεν έδειξε συνέπεια και πλουραλισμό στο παιχνίδι της, με την ήττα να έρχεται ως φυσική συνέχεια της εικόνας που είχαν οι δύο ομάδες. Πλέον για τους ''Παριανούς'' η νίκη κόντρα στον Πάγο στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής αποτελεί μονόδρομο.

Η ροή του αγώνα:

11' Μετά από γύρισμα, ο Ραμπαβίλας με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

27' Η ΑΕ Πάρου ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Γκασίσου να φεύγει στην αντεπίθεση και από θέση τετ α τετ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μώτο που απόκρουσε το πλασέ του.

30' Μετά από σέντρα του Βλαχάκη ο Μουλίδης έπιασε την κεφαλιά που βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του γκολκίπερ της ΑΕΠ.

39' Ο Νομικός σούταρε λίγο άουτ. 

46' Με μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μπήκε στην επανάληψη ο Αίαντας, με τους Νομικό αρχικά και τον Μπαλόπητα στη συνέχεια να εκμεταλλεύονται το λάθος στην άμυνα της ΑΕΠ, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από κοντά.

52' Σουτ του Μακρίδη και σωτήρια απόκρουση του Μώτου

54' Καλό σουτ του Μουράι, λίγο άουτ

63' Με το πέρασμα του στο παιχνίδι ο Ξαγοράρης έδωσε επιθετική πνοή στον Αίαντα, που κατάφερε να προηγηθεί στο 62, όταν ο Ραμπαβίλας σούταρε, ο γκοκίπερ της ΑΕΠ απόκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μπαλόπητας έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕ Πάρου, κάνοντας το 1-0.

65' Η ΑΕ Πάρου σκόραρε μέσα απο έναν όμιλο παικτών, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους παριανούς να ζητούν χέρι - πέναλτι.

71' Σε φάση διαρκείας η ΑΕ Πάρου δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Φατιγκά, με τον καραμολέγκο να δίνει τη λύσει, καθώς έδιωξε μακριά.

91' Στο 91' ο Αίαντας σφράγισε τη νίκη του με γκολ του Νομικού, όταν ο ίδιος επωφελήθηκε από φάση που δημιούργησε ο Ρηγούτσος και νίκησε τον Νικολακόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή.

92' Ο Μάϊπας μετά από δυνατό μαρκάρισμα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης | Βοηθοί: Ρούσσος - Βαρθαλίτης

AJAX ME AE PAROU

Αίας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Μαϊπάς, Μπαλόπητας (92' Καλίγερος), Νομικός, Ραμπαβίλας, Σαμανίδης, Κοντζάι (58' Ξαγοράρης), Μουλίδης (67' Ρηγούτσος)

AE PAROU SYROS

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζίγια, Καμπάσης, Κρητικός, Γκασίσου, Μουράι, Μακρίδης, Καργιώτης (86΄Κρητικός Σ.), Τάσιος (73' Παντελάιος), Φαντιγκά (73' Jilke).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares