Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 21:36

«Φουλάρει» στην επίθεση με Νίκο Μακρίδη η ΑΕ Πάρου

Στην ΑΕ Πάρου η διοίκηση του συλλόγου με τις κινήσεις του Ιανουαρίου τονώνει το σύνολο ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, όπου στοχεύει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του γκολκίπερ Θανάση Νικολακόπουλου, ήρθε σήμερα μία σπουδαία κίνηση, καθώς η ομάδα της Πάρου ήρθε σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που κατέχει την τέχνη του γκολ.

Πρόκειται για τον Νίκο Μακρίδη, έναν σπουδαίο επιθετικό, που θα βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο στο επιθετικό κομμάτι.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού μιλάμε για έναν επιθετικό που μπορεί μια του κίνηση να πάρει ένα παιχνίδι.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν Αίαντας Σαλαμίνας, ενώ έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, έχοντας πολύ πλούσιο ποδοσφαιρικό Βιογραφικό.

Πριν τον Αίαντα Σαλαμίνας έχει αγωνιστεί σε ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, Άγιος Ιερόθεος, Ερμιονίδα, Αργοναύτης Νέας Κίου, Παναργειακός, Μαλχόβερ ( Oberliga Γερμανίας ), Πανηλειακός, Εθνικός Πειραιά, Μαρκό, Απόλλωνας Σμύρνης, Ηράκλειο, Καλλονή, Σαρωνικός Αναβύσσου και ΑΕ Κρανιδίου.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Πάρου: 

Η Α.Ε. Πάρου ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου επιθετικού Μακριδη Νίκου από τον Αίαντα Σαλαμίνας. Ο έμπειρος επιθετικός, με πολλές συμμετοχές και γκολ σε Β' και Γ' Εθνική αλλά και στην Γερμανία έρχεται να προστεθεί στην ομάδα μας για το υπόλοιπο της περιόδου. Νίκο καλωσόρισες στην ομάδα μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares