Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 13:25

Πανναξιακάρα με καρδιά... 3-2 την Ηλιούπολη

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ηλιούπολη, ο Πανναξιακός έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στη Νάξο για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Τι ματς ήταν αυτό! Ο Πανναξιακός βρέθηκε… από την Κόλαση στον Παράδεισο, έχανε με 2-0 από την Ηλιούπολη στη Νάξο, αλλά κατάφερε να κάνει επική ανατροπή στο 90’!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε δύο τέρματα του Γιώργου Γεμιστού από το πρώτο μέρος, αλλά ο Πανναξιακός ήταν ανώτερος, έβγαλε αντίδραση και έκανε την ολική ανατροπή, μειώνοντας αρχικά με τους Βαθρακοκοίλη και Σέμέ, ενώ ο Κούτρος που είχε περάσει ως αλλαγή έφερε τα πάνω-κάτω στο 90’ για το 3-2!

Έχασε ευκαιρίες ο Πανναξιακός, σκόραρε δύο φορές η Ηλιούπολη

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά σε όλο το γήπεδο, δυσκολεύοντας έτσι το χτίσιμο των γηπεδούχων. Η Ηλιούπολη δημιούργησε την πρώτη καλή φάση στο 9’, όταν ο Πρεβόλης έκανε το λάθος, ο Λάμπι σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Ο Πανναξιακός απάντησε στις ευκαιρίες, απειλώντας στο 11’ με την κεφαλιά του Κωστόπουλου να φεύγει άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ο Τικταμπανίδης έδιωξε με γροθιές.

Στη συνέχεια ο Πανναξιακός στάθηκε άτυχος καθώς στο 24’ αποχώρησε τραυματίας ο Κόντι και στο 25’ η Ηλιούπολη άνοιξε το σκορ. Ο Βινίσιους βρήκε από τα αριστερά τον Αγκόλι, αυτός έδωσε στον Γεμιστό, ο οποίος απο κοντα νικησε τον Παπαδοπουλο για το 0-1.

Η ομάδα της Νάξου έψαχνε συνεχώς διεξόδους, αντέδρασε και έχασε τρομερή ευκαιρία στο 30 για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν υπέροχα έξω από την περιοχή, ο Μαναριωτης εκανε το σουτ εντος περιοχης, αλλα η μπαλα τρανταξε το οριζοντιο δοκάρι.

Ωστόσο, παρά την πίεση των γηπεδούχων η Ηλιούπολη βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Συριόπουλος βρήκε τον Γεμιστό, αυτός συνέκλινε ωραία και με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 0-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Βαθρακοκοίλης, Σέμε και Κούτρος έφεραν τα πάνω-κάτω για τον Πανναξιακό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Πανναξιακό, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο 50’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μυταρά, ο Βαθρακοκοίλης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, με τον Τικταμπανίδη να μπλοκάρει αρχικά, αλλά στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Η Ηλιούπολη απείλησε στο 55’ με τον Γεμιστό να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε, ενώ στο 66’ ο Συριόπουλος αστόχησε με κεφαλιά από κοντά.

Ο Πανναξιακός έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε στο 70’. Μετά από σέντρα του Κωστόπουλου, ο Πλαστουργός βρήκε τον Σέμε με ψηλή μπαλιά στην περιοχή, κι αυτός από κοντά με προβολή νίκησε τον Τιμπακτανίδη, σημειώνοντας το 2-2.

Η ομάδα της Νάξου συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος και στο 90’ πραγματοποίησε την ολική ανατροπή, με τον Κούτρο να βγαίνει απέναντι στον Τικταμπανίδη και με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-2!

Πανναξιακός: Παπαδόπουλος, Ανεβλαβής, Κόντης (24’ Βαθρακοκοίλης - 83’ Κύρτσος), Βάτης, Κωστόπουλος, Γκούφας , Μυταράς. Σέμε, Μαναριώτης (67’ Κούτρος), Ζαχαριουδάκης (67’ Πλαστουργός), Πρεβόλης

Ηλιούπολη: Τικταμπανίδης, Πολίτης (76’ Κώτσης), Λεβέντης, Συριόπουλος, Αγοραστός, Γλυνός, Λάμπι, Αγκόλι (82’ Ρέντζο), Γεμιστός, Βινίσιους, Φάρος

Δείτε εδώ τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares