Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 01:29

Νάξος: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του Νοσοκομείου

Η ώρα που περίμεναν όλοι στη Νάξο – όσον αφορά το Νοσοκομείο Νάξου – έφτασε…. Το βράδυ της Τετάρτης (16/07) από τη διοίκηση του Νοσοκομείου έγινε γνωστό ότι σήμερα Τετάρτη ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης…

Εργασίες που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα για την κτηριακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου με την ελπίδα όμως ότι σύντομα θα έρθει και νέο οργανόγραμμα για την ουσιαστική αναβάθμιση….

Τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση, φέρει την υπογραφή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσας Φραγκίσκου …

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 ξεκινούν οι εργασίες για την επέκταση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου και την ανέγερση νέας πτέρυγας. Λόγω των εργασιών δεν θα είναι εφικτή η στάθμευση των οχημάτων στη βόρεια πλευρά του νοσοκομείου (αριστερά του υφιστάμενου κτιρίου). Παρακαλούμε για την ενημέρωση και την κατανόηση σας”.

Τι προβλέπει η επέκταση

Η επέκταση αυτή αναμένεται να ενισχύσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, καλύπτοντας τις αυξημένες σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες των κατοίκων της Νάξου και των γύρω νησιών.

Ένα έργο ύψους 6,8 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, με την πολύτιμη βοήθεια του επίτιμου δημότη Νάξου Ντίνου Μαρτίνου, καθώς με οικονομική βοήθεια του ίδιου, συντάχθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες.

Ανάδοχος του έργου είναι η Τεχνική Αναπτυξιακή ΑΤΕΒΕ.

Όσον αφορά τη νέα πτέρυγα που θα δημιουργηθεί στην πρώτη φάση, θα πάνε τα εξωτερικά ιατρεία στο ισόγειο, το ακτινολογικό και στον όροφο θα είναι η κλινική.

Το Νοσοκομείο της Νάξου, αν και μπορεί να διαθέσει 30 κλίνες, λειτουργεί μέχρι σήμερα τις 19. Στο καινούριο κτίριο θα δημιουργηθούν και οι 30.

Σκοπός του έργου, είναι οι νέες εγκαταστάσεις που θα ανεγερθούν κατ’ επέκταση του συγκροτήματος του νοσοκομείου να είναι σύγχρονες και να λειτουργούν σε ένα ενιαίο σύνολο, ανταποκρινόμενες στις αυξημένες σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του τοπικού πληθυσμού μα και των γύρω νησιών.

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares