Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 15:04

"Καθάρισε" ο Μαντούσης για την Θύελλα στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό [vid]

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε με γκολ του Γιώργου Μαντούση στις καθυστερήσεις με κεφαλιά με 1-0 του Πανθηραϊκού με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη μετά το άσχημο α' μέρος έδειξε θέληση και υπομονή για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πανηγυριζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο που θα δράσει καταλυτικά στο κομμάτι της ψυχολογίας όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουν οι νεοφώτιστοι για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη ο Πανθηραϊκός παρέμεινε στους 23 βαθμούς γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Σιλεβίστας.

Στο πρώτο μέρος, ο Πανθηραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε να πετύχει σε 2-3 καλές στιγμές που δημιούργησε, με την Θύελλα να έχει και εκείνη τη δική της μεγάλη στιγμή με τον Αργυρίου στο 19΄.

 Στην επανάληψη, η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε στην επίθεση, χωρίς όμως να απειλήσει σημαντικά μέχρι το 80'.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Κώστα Μιχάλη βρήκε την ευκαιρία που ήθελε και πήρε το ματς.

Η ροή του αγώνα

6' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό που πάσαρε παράλληλα με τον Μπουρούς που ακολουθούσε στο δεύτερο δοκάρι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα τα δίχτυα του Ανδριόλα.

10΄ Ο Μάνιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λούκας από καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

13' Καλό σουτ του Ζανελάρι λίγο άουτ.

14΄Ο Ανδριόλας προσπάθησε να διώξει, ο Ντούμος επωφελήθηκε, σούταρε, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

15΄Καλό σουτ του Ζανελάρι, μπλόκαρε ο Διαμαντής.

19' Μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα Καμαρίου, όταν ο Ερρίκος σέντραρε και ο Αργυρίου που ήταν στο δεύτερο δοκάρι σχεδόν ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι το Διαμαντή.

27΄Σουτ του Ερρίκου από διαγώνια θέση, λίγο άουτ η μπάλα

37΄Μετά από μία επέμβαση, ο Ανδριόλας βρέθηκε εκτός θέση, ο Μάνιας Σούταρε, αλλά ο Σπανός έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα, που πριν είχε βρει και στο σώμα του Μαντούση και είχε αλλάξει πορεία.

41΄Σουτ του Μάνιας, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Ανδριόλας.

48΄Στην πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης, ο Ερρίκος σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή του Πανθηραϊκού και ο Διαμαντής έδιωξε με τα πόδια.

65΄Σουτ του Μάκο, άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή

74΄Η Θύελλα φωνάζει για χέρι του Λαμπρόπουλου και στη συνέχεια της φάσης ο Σιμιτσής σουτάρει λίγο άουτ.

83΄Φάουλ από τον Ερρίκο, μπλόκαρε ο Διαμαντής.

90' Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 2ο μέρος από τα πόδια του Φίλων, που σούταρε έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Διαμαντή σε εντυπωσιακή επέμβαση. 

90+3 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ. Μετά από φάουλ του Ερρίκου ο Μαντούσης με κεφαλιά κάνει το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή του αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Πασπατή και Χλεμπογιάννη.

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρι (96΄Δαβιλάς), Αργυρίου (95΄Αργυρίου), Μάκο (87΄Γιαννής).

Πανθηραϊκός ( Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Κόντι, Μάνιας, Μπουρούς (54΄Γαϊδαρτζής), Λαμπρόπουλος, Πέκα (71΄Αγοραστός), Ντούμος (80΄Πολυκρέτης), Λούκας

Ο Αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares