Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 18:12

Η προτελευταία παράσταση

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο η δράση επιστρέφει στη Formula 1 με τη προτελευταία πράξη του φετινού πρωταθλήματος να διεξάγεται στη Βραζιλία με τη μάχη για το πρωτάθλημα των οδηγών να κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

   Πρωταγωνιστές σε αυτή τη μάχη οι δύο ομόσταυλοι στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον. Ο Γερμανός προηγείται του Βρετανού για 19 βαθμούς καθιστώντας τον το μεγάλο φαβορί. Το μαγικό αποτέλεσμα για τον πρωτοπόρο είναι η νίκη η οποία του χαρίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα κι έτσι θα είναι άνετος στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Ο Ρόσμπεργκ εδώ και δύο αγώνες κάνει διαχείριση των ζημιών παίρνοντας ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να τον διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, δύο δεύτερες θέσεις. Μπορεί να μην κερδίζει τους αγώες ωστόσο βγαίνει νικητής ελέγχοντας τη μείωση της διαφοράς από το Λιούις Χάμιλτον.

   Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πηγαίνει σε αυτό τον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο, παρ' όλα αυτά έχει πίστη στις δυνάμεις του και είναι έτοιμος να παλέψει για τη νίκη που θα του διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του. Στους δύο τελευταίους αγώνες ξύπνησε η καρδιά του πρωταθλητή χαρίζοντας νίκες και αυτοπεποίθηση στο Βρετανό υπερπρωταθλητή. Με την προηγούμενη του νίκη έφτασε τις 51 στην καριέρα του περνώντας έτσι στη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα και είναι πίσω μόνο από το Μίκαελ Σουμάχερ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για το Χάμιλτον. Πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει και να έχει ο Ρόσμπεργκ τουλάχιστον ένα τερματισμό από την τέταρτη θέση και κάτω.

   Μία δευτερευούσης σημασίας μάχη, με μεγάλο συμβολισμό όμως, μένει ακόμα να διαυθετηθεί και αφορά τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών μεταξύ Red Bull και Ferrari. Η αυστριακή ομάδα μοιάζει το ακλόνητο φαβορί αυτή τη στιγμή με την ιταλική να κυνηγάει και να έχει να χάσει πολλά σε επικοινωνιακό επίπεδο εάν τερματίσει τρίτη.

   Τέλος, κλείνουμε με μία πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς όπως δήλωσε το άλλοτε αφεντικό του στη Ferrari Ρος Μπρον, ο Γερμανός θρύλος του αθλήματος δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης. Την Κυριακή λοιπόν οι οδηγοί θα παραταχθούν στην πίστα Jose Carlos Pace στην προτελευταία παράσταση της χρονιάς.

Follow me on Twitter: @alextataris

Αλέξανδρος Τάταρης

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares