Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 18:57

Σταύρος Ροσσολάτος και Γιάννης Διατσίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

Oι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου, Σταύρος Ροσσολάτος και Γιάννης Διατσίδης επέστρεψαν και φέτος στην πανέμορφη πίστα της Σπερχειάδας για να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Η ιστορική πίστα η οποία μετά από ένα διάλειμμα αρκετών χρόνων, επέστρεψε και πάλι στο προσκήνιο τα δύο τελευταία χρόνια και οι αθλητές Motocross από όλη τη χώρα γέμισαν τον χώρο των paddock. Πρόκειται για μία περιοχή μέσα στο δάσος όπου οι περισσότεροι προτίμησαν την κατασκήνωση στη φύση παρά την άνεση κάποιου ξενοδοχείου και φυσικά τους αποζημίωσε το όμορφο τοπίο και ο βουνίσιος αέρας.

Παραδοσιακά ο αγώνας της Σπερχειάδας είναι από τους δύσκολους αλλά ταυτόχρονα από τους πιο απολαυστικούς χάρη στην όμορφη χάραξη της πίστας και τον χώρο των θεατών μέσα στο δάσος.

Οι αθλητές του Συλλόγου της Σύρου συμμετείχαν στην πολυπληθέστερη κατηγορία OPEN με πάνω από 30 συμμετοχές ενώ οι συνολικές ξεπέρασαν τις 130. Ο Ροσσολάτος που συνήθως διακρίνεται στην κατηγορία, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και ο σκληρός ανταγωνισμός δεν τον άφησε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα, τερματίζοντας 18ος και 19ος στα δύο σκέλη. Ο Διατσίδης που έκανε μόλις τον 2ο αγώνα σε τέτοιου είδους αγώνες, βρέθηκε στις πιο πίσω θέσεις, σημειώνοντας όμως μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το 2021.

Το μεγάλο νέο του αγώνα ήταν η επιστροφή του πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή στους αγώνες, μετά από 2 χρόνια περίπου, ο οποίος μάγεψε το κοινό με τις οδηγικές του ικανότητες κερδίζοντας και τους δύο αγώνες της πιο δυνατής κατηγορίας ΜΧ1.

Οι δύο αθλητές του συλλόγου, αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουν να βρεθούν και σε επόμενους αγώνες, έχοντας στο πλευρό τους την Blue Star Ferries και την ΟΝΕΧ.

ANAVATES MOSYS

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares