Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 20:19

Ανατροπή και ...1-2 στα Μάρμαρα

Το πολυαναμενόμενο τοπικό ντέρμπι Αστέρα Μαρμάρων - Μαρπησσαϊκού, αποζημίωσε τους πολλούς θεατές που το παρακολούθησαν, προσφέροντας συγκινήσεις και ανατροπή του σκορ και τελικό νικητή τον Μαρπησσαϊκό με 1-2.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πάθος, καθαρές μονομαχίες σώμα με σώμα σε υποδειγματική ατμόσφαιρα και άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, αλλά και πολλές ωραίες φάσεις είδαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μαρπησσαϊκός με επιθετική τακτική και ο Αστέρας αμυντικά στημένος και με σχέδιο να κτυπήσει είτε από αντεπίθεση, είτε από στημένη μπάλα.

Τα «Δελφίνια»  μπήκαν αεράτοι στο γήπεδο και μέχρι το 32' που δέχθηκαν το γκολ δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες στο 4' με δύο κοντινά σουτ το δεύτερο από τα οποία βρήκε το δοκάρι μετά την απόκρουση του Καπαρού, στο 22' στο επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα του Μοστράτου, ενώ τρία δυνατά σουτ του Παντελαίου στο 13', στο 25' και στο 31΄ δεν βρήκαν για λίγο τον στόχο.

Στο 32' ο Αστέρας που έψαχνε την δική του φάση εκτέλεσε κόρνερ με τον Ν.Κρητικό και ο προωθημένος Ρούπας με κεφαλιά σκόραρε και πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το γκολ έφερε διαφορετικό σκηνικό στο ματς και οι παίκτες του Αστέρα έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στο 34' και 36' που ο Τριβυζάς πρόλαβε σωτήρια τους Χριστόφορο και Τ. Μπελούκη και στο 42' όταν ο Καράι με υπέροχη ενέργεια έβγαλε στον Χριστόφορο που σούταρε ψηλά άουτ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Ο Μαρπησσαϊκός από την αρχή φάνηκε αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα. Πρώτα στο 50' ο Καπαρός έσωσε χαμηλά στην γωνία του νέο σουτ του Παντελαίου και στην εκτέλεση του Μπάλιου στο δεύτερο δοκάρι ο Τριβυζάς την κεφαλιά που έσωσε πάνω στην γραμμή ο Ν. Κρητικός. Στο 57' σε μία ανύποπτη φάση η μπάλα βρήκε σε ένα χέρι, ο κ. Μουτάφης κινήθηκε στο σημείο του πέναλτι αλλά αποδέχθηκε την συνδρομή του βοηθού Β. Ρούσσου και έδωσε φάουλ λίγο έξω από την γραμμή. Τι φάουλ τι πέναλτι για τον Κορρέ που σημάδεψε το Γ και ισοφάρισε 1-1.

Πέντε λεπτά πέρασαν και ο Μαρπησσαϊκός προηγήθηκε με κεφαλιά του Τριβυζά από κόρνερ.

Οι παίκτες του Αστέρα απογοητεύθηκαν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για τρίτο γκολ με κορυφαία αυτήν του Ν. Βιτζηλαίου στο 85'.

Όμως το σκορ δεν άλλαξε και τα τελευταία λεπτά είχαν αγωνία, μάλιστα ο πάγκος του Αστέρα ζήτησε έντονα ένα χέρι στην περιοχή σε σουτ του Καράι.

Σε γενικές γραμμές θα επαναλάβουμε πως οι ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια για τις επιδόσεις τους και την συμπεριφορά τους. Ο κόσμος χόρτασε ποδόσφαιρο και όλοι νικητές και ηττημένοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο.

Διαιτήτευσαν οι Μουτάφης, Αρμακόλας και Β.Ρούσσος, από τους οποίους κανείς δεν είχε παράπονα στο τέλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ): Καπαρός 7, Μπελούκης Τ.7, Μπελούκης Σ.7, Αλιπράντης7, Κρητικός Ν.7,Ρο'υπας 8.5, Αντιπαριώτης 7, Σάμιος 7( 72' Πούλιος 7), Καράι 8, Ζουμής 7, Χριστόφορος 7.5   

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Γαβαλάς): Ζουμής Φ. 7, Τριαντάφυλλος 7 (54' Ρούσσος Μ. 7), Παπαδόπουλος 7, Τριβυζάς 8, Κορρές 8, Αντωνόπουλος Κ. 7.5, Αντωνόπουλος Γ. 7, Παντελαίος 8, Μπάλιος 7 (82' Βιτζηλαίος Ν.), Μοστράτος 7.5, Τζανακόπουλος 7 (62' Κρητικός Στ. 7).

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares