Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 19:17

«Λαβωμένοι» οι γείτονες στο ντέρμπι των Δυτικών Κυκλάδων

Ο Α.Ο. Σερίφου κάνει πρεμιέρα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 κόντρα στον Πανσιφναϊκό σε ένα ντέρμπι που δυστυχώς ενώ είναι γηπεδούχος καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Σίφνου στην έδρα της αφού δεν κατέστη δυνατό στη διακοπή των εορτών να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το γήπεδό του!

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΈτσι λοιπόν η ομάδα του κου Παλαιού θα ταξιδέψει για 3η συνολικά φορά στο γειτονικό νησί (αφού αντιμετώπισε την προηγούμενη αγωνιστική πάλι ως τυπικά γηπεδούχος την Ένωση στη Σίφνο)για να «υποδεχθεί» τον Πανσιφναϊκό μέσα στο σπίτι του.

Στον πρώτο γύρο πάντως οι παίκτες του Α.Ο. Σερίφου έκαναν μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Σιφνιούς αφού επικράτησαν με το ευρύ 3-0 δείχνοντας να μην επηρεάζονται απ’ την καυτή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι του Πανσιφναϊκού, που αναμένεται και πάλι να δώσουν βροντερό παρόν στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Βέβαια ο κος Παλαιός εκτός του ότι η ομάδα του θα δώσει αυτό το σημαντικό παιχνίδι ουσιαστικά εκτός έδρας, «πονοκεφαλιάζει» και για κάποιες σημαντικές απουσίες που θα έχει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς εκτός του Γιάννη Μποφίλιου που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας (είδε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ένωση), θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες των Μουστάκα Σ., Λιβάνιου Μ., Μαγουλά Α. και Αντωνάκη Ν. λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και των Αντωνάκη Π. και Ρεβίθη Ν. αφού αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στον αντίποδα ο τεχνικός του Πανσιφναϊκού κος Δημητριάδης έχει κι αυτός δύο σημαντικές απουσίες βασικότατων παικτών του αφού τόσο ο Νικηφόρος Γκούμας όσο και ο Αντώνης Ατσόνιος θα SERIFOS XORHGOI 2013απουσιάσουν καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους με τον Νηρέα αντίκρισαν και οι δύο την κόκκινη κάρτα. Επίσης θα απουσιάσουν και οι αφοί Κίτσαλη λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Απ’ την άλλη πλευρά το ευχάριστο για τον κο Δημητριάδη είναι το ότι θα έχει στη διάθεσή του τους «Αθηναίους» Σαβιολίδη Χ., Διαρεμέ Ν. και Μπιρπανάγο Δ. που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Σίφνου.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου Γ&Δ Συγγελίδη με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς εκτός του ότι αναμετρόνται δύο ομάδες από γειτονικά νησιά ο νικητής θα αποφύγει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τελευταία θέση του Β ομίλου του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares