Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 11:15

Στοίχημα: Κροατία - Ιταλία με Over στο 1.95

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας και σήμερα Δευτέρα (24/06) διεξάγεται η 3η και τελευταία αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Κροατία - Ιταλία, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπαίνοντας στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για το πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής η euro βαθμολογία αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Στις 22:00 η Κροατία αντιμετωπίζει την Ιταλία σε ένα παιχνίδι “must win”. Χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου οι Κροάτες, ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 3-0 από την Ισπανία, ενώ ακολούθησε η ισοπαλία 2-2 με την Αλβανία. Θα προκριθεί στην επόμενη φάση αν κερδίσει και παράλληλα η Αλβανία δεν κερδίσει την Ισπανία. Αν Κροατία και Αλβανία κερδίσουν, τότε η κατάταξη του ομίλου (2η και 3η θέση) θα κριθεί απ’ τη συνολική διαφορά τερμάτων (-1 η Αλβανία, -3 η Κροατία). Μένει αν φέρει χειρότερο αποτέλεσμα απ’ την Αλβανία.

Στη 2η θέση του γκρουπ με τρεις βαθμούς η Ιταλία, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ στην πρεμιέρα επικράτησε με 2-1 της Αλβανίας. Θα προκριθεί ως δεύτερη του ομίλου αν δε χάσει απ’ την Κροατία. Μένει εκτός αν χάσει και παράλληλα η Αλβανία κερδίσει την Ισπανία. Στοιχηματικά, η Κροατία παίζει απόψε “τελικό” κόντρα στην Ιταλία, αφού μόνο με νίκη θα ελπίζει να περάσει στην επόμενη φάση. Η “σκουάντρα ατζούρα” παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα, αυτό ίσως τη βολεύει περισσότερο για να γίνει επικίνδυνη. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares