Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 00:05

Ελλάδα – Γερμανία στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μετά τη νίκη της Σερβίας απέναντι στο Νότιο Σουδάν, η Εθνική μπάσκετ προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να αντιμετωπίζει την Γερμανία. Αναλυτικά ο δρόμος για τον τελικό.

Μετά τη νίκη της ενάντια στην Αυστραλία και την 3η θέση που κατέλαβε στον A΄όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, η Εθνική μπάσκετ ήθελε επικράτηση της Σερβίας με τουλάχιστον 3 πόντους διαφορά κόντρα στο Νότιο Σουδάν, για να συνεχίσει στη νοκ – άουτ φάση του τουρνουά.

Η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς έκανε το χατίρι στη χώρα μας, με αποτέλεσμα η Εθνική μπάσκετ να προκρίνεται ως 3η από τον όμιλο και να συνεχίζει στα προημιτελικά, εκεί που θα βρει μπροστά της την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. Σε περίπτωση πρόκρισης η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σερβία – Αυστραλία.

Τα παιχνίδια για τους «8» θα γίνουν στο Παρίσι, με την Ελλάδα να είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών

ΗΠΑ – Βραζιλία
Γερμανία – Ελλάδα
Καναδάς – Γαλλία
Σερβία – Αυστραλία

*Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Τρίτη (6/08/24), με τους ημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη. Ο τελικός όπως και ο μικρός τελικός θα κάνουν τζάμπολ το Σάβατο, με τους αγώνες να έχουν κοινή έδρα το «Παλέ Ντε Μπερσί» του Παρισιού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares