Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 11:49

Conference League: Η ΑΕΚ πέρασε με τεσσάρα στον 3ο προκριματικό

Μπορεί να μην εντυπωσίασε και να είχε και πάλι στιγμές που προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία, αλλά η ΑΕΚ νίκησε την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες με 4-0 στο «Estadi Nacional» της Ανδόρας και με συνολικό σκορ 8-3 (!) προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Χατ-τρικ ο Λιβάι Γκαρσία. Δυο γκολ η Ένωση μετά το 80′.

Τελικά… της έριξε 8 γκολ συνολικά, προκρίθηκε αλλά κυρίως έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό της, με την εικόνα που είχε στο φινάλε του ματς της OPAP Arena! Η ΑΕΚ πέρασε «σβηστά» από την Ανδόρα με 4-0 και με δυο νίκες κόντρα στην Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League (θα αντιμετωπίσει τη Νοά από την Αρμενία).

Τα τρία γκολ του Λιβάι Γκαρσία ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην ξεκινάει τον Λάζαρο Ρότα (είχε ίλιγγο) και να βλέπει στο δεύτερο ημίχρονο τον Γιόνσον να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής της ΑΕΚ έμειναν οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο τραυματίας Μπρινιόλι και οι Οντουμπάτζο, Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares