Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 11:28

Ο Βρούτσης στη Γερμανία για το φιλικό μεταξύ Legends 2004 και UEFA All Stars και βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος

Στο Έσσεν της Γερμανίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στο φιλικό ματς των Legends 2004 απέναντι στους UEFA All Stars, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα ο υπουργός κ. Βρούτσης τίμησε τον ιστορικό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδας, δίνοντάς του ως δώρο ένα συλλεκτικό νόμισμα εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, που εκδόθηκε για την επέτειο του Euro 2004. Νόμισμα, περιορισμένης κυκλοφορίας που αναμένεται να δοθεί και σε άλλους Έλληνες αθλητές.

Μετά το πέρας του φιλικού παιχνιδιού, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Σήμερα, τιμούμε το ποδοσφαιρικό έπος του 2004.

Στο Έσσεν, την πατρίδα του "στρατηγού" Ότο Ρεχάγκελ, για το επετειακό φιλικό των 23 Legend μας με τους All Stars της UEFA, 20 χρόνια μετά την ονειρική κατάκτηση του Euro 2004.

Προσέφερα στον "αρχιτέκτονα" του άθλου μας ένα συλλεκτικό ασημένιο νόμισμα, από τη συλλογή που εκδώσαμε με την Τράπεζα της Ελλάδας, για να τιμήσουμε την ιστορική αυτή επέτειο!

Τους ευχαριστούμε όλους για τα μοναδικά συναισθήματα που μας χάρισαν, εκείνο το ανεπανάληπτο και αξέχαστο καλοκαίρι του 2004».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares