Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 22:47

Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2024 ο Ολυμπιακός!

To 2/2 στη φετινή σεζόν στους τίτλους έκανε ο Ολυμπιακός. Μετά το Super Cup της Ρόδου, οι Πειραιώτες νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 69-58 στον τελικό του Final 8 της Κρήτης και σήκωσαν και φέτος το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Σ’ έναν κάκιστο ποιοτικά τελικό Κυπέλλου, όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχαν οι άμυνες, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με τους Φαλ, Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ και κατάφερε να φτάσει σχετικά άνετα στην κατάκτηση του τίτλου, μπλοκάροντας όλα τα επιθετικά ατού του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι είχαν κορυφαίο του Ντίνο Μήτογλου που έπαιξε μόνος… του, καθώς το one-on-one του Κέντρικ Ναν δεν ήταν αποτελεσματικό απέναντι στον Φαλ και ο Εργκίν Αταμάν δεν βρήκε τον παίκτη που χρειαζόταν για να υποστηρίξει τον βασικό του πάουερ φόργουορντ.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ανέτοιμος και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού κινήθηκαν στα ρηχά.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί Κύπελλο για τον Ολυμπιακό και το 12ο της ιστορίας του, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να διατηρεί τα σκήπτρα της και να στέλνει μήνυμα στους πράσινους ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares