Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 18:00

Εθνική Ελλάδας: Χαμόγελα για Τσιμίκα - Επιστρέφει στις προπονήσεις και θα παίξει οριστικά στα play offs για το Euro 2024

Ευχάριστα νέα από την Αγγλία για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει πολύ πιο γρήγορα από τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για τις μάχες πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2024.

Ολική ανατροπή με τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, που κάνει άπαντες στην Εθνική Ελλάδας να χαμογελούν.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ είχε υποστεί κάταγμα κλείδας στο ματς με την Άρσεναλ έπειτα από σπρώξιμο του Σακά και πτώση του πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους έως και 3 μήνες.

Κάτι που θα σήμαινε και την απουσία του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας για τα play offs του Μαρτίου που θα κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ωστόσο η Λίβερπουλ ενημέρωσε την Τρίτη (9/1) πως ο Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων έως το τέλος του μήνα! Κάτι που τον θέτει στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ για τον ημιτελικό με το Καζακστάν (21/3).

«Ο Κώστας προχωρά πολύ καλά, πολύ γρήγορα. Έτσι ελπίζω και οι δύο – ο Ρόμπο και ο Κώστας – να επιστρέψουν στο τέλος αυτού του μήνα για να προπονηθούν με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βοηθός του Κλοπ, Πεπάιν Λάιντερς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares