Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:57

Δημήτρης Καρούσης: Ζητάμε τη μαζική στήριξη του κόσμου στις εκλογές του Πανναξιακού Κύριο

Μία νέα σελίδα ξεκινάει αύριο Κυριακή (28/7) για τον Πανναξιακό Α.Ο. με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Στοχεύοντας πάντα ψηλά οι υποψήφιοι των αυριανών εκλογών ζητάνε την στήριξη του κόσμου καλώντας τους φίλους του αθλητισμού να συμμετάσχουν μαζικά στην διαδικασία.

Όπως αναφέρουν στον Πανναξιακό, ο σύλλογος στηρίζεται και κατευθύνεται διαχρονικά από τον κόσμο του νησιού και τις φιλοδοξίες του για αθλητικές διακρίσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο επιχειρηματίας, γνωστός διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος για ακόμη μία φορά συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, θέτοντας υποψηφιότητα.

«Ο Παννναξιακός διαφημίζει τη Νάξο παντού σε όλο τον πλανήτη μέσα από τους αγώνες και την προώθηση του νησιού μέσα από τα κανάλια» είπε ο κ. Καρούσης, ο οποίος είναι από εκείνους που πιστεύουν στη δύναμη της διαφήμισης μέσω του αθλητισμού και έχει ζητήσει πολλές φορές αυτό να αποτελέσει εργαλείο για τη δημοτική αρχή και τους επιχειρηματίες.

«Εχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα στίβου με πρωταθλητές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχουμε 200 παιδιά στην ακαδημία και 7 προπονητές. Στο ποδόσφαιρό έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος θα είναι αυτός που θα αξιολογήσει ποιοι θα πρέπει αν είναι η στόχοι», τόνισε ο κ. Καρούσης βάζοντας τον κόσμο σε θέση κυρίαρχου, πράγμα που θα πρέπει να προκύψει μέσα από τη μαζική συμμετοχή στις αυριανές εκλογές:

«Μικρή συμμετοχή στις αυριανές εκλογές σημαίνει ότι το νησί μας δεν θέλει αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Είναι αναγκαία η ψήφος εμπιστοσύνης στη νέα διοίκηση που θα καλεστεί να επιτελέσει ένα δύσκολο έργο. Καλούμε τον κόσμο του νησιού να έρθει αύριο Κυριακή (28/7) από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 στο Πνευματικό Κέντρο Παντάνασσας στην Παραλία της Χώρας και να μας τιμήσει με τη συμμετοχή του».

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Την Κυριακή 27 Ιουλίου οι εκλογές του Πανναξιακού

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares