Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 00:38

Σοκ με Τσιμίκα σε Λίβερπουλ-Εθνική: Φόβοι για κάταγμα κλείδας- Δύσκολα θα προλάβει τα play-offs του Euro 2024

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει υποστεί κάταγμα κλείδας όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, με τον αριστερό μπακ-χαφ της Λίβερπουλ να αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ισόπαλο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει υποστεί κάταγμα κλείδας.

Από την αρχή φάνηκε πως ο τραυματισμός του Τσίμι είναι σοβαρός, με τον παίκτη της Λίβερπουλ να αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και αυτό διότι συνήθως ο εκτιμώμενος χρόνος ανάρρωσης από τέτοιους τραυματισμούς είναι τουλάχιστον δυο με τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει πως εάν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, ο Τσιμίκας δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες των play-off για το Euro 2024.

Εξέλιξη που είναι φυσικά το λιγότερο δυσάρεστη τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την «γαλανόλευκη».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε τον σοβαρό τραυματισμό του Τσιμίκα, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει πως ο παίκτης του έχει σπάσει την κλείδα του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares