Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 00:26

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στην παράταση από την Παρτιζάν

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μία ανάσα από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Παρτιζάν, ωστόσο έχασε διαφορά 10 πόντων στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα και ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος στην Euroleague στην παράταση με 92-87.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το διπλό στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Για κάτι περισσότερο από 35 λεπτά έδειχνε ικανός να δραπετεύσει από το καμίνι των Σέρβων, ωστόσο πέταξε στα… σκουπίδια διαφορά 10 πόντων και “λύγισε” στην παράταση από τους Σέρβους.

Στο 6-5 υποχώρησε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία παρουσίασε και πάλι βελτιωμένη εικόνα και είχε σε μεγάλο βράδυ τον Κέντρικ Ναν. Στο 5-6 ανέβηκε το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το οποίο επέστρεψε από την κόλαση και με πρωταγωνιστές τους Ντόζιερ και Πάντερ έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε σε τρίτη παράταση φέτος στην Euroleague και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ήττα στις λεπτομέρειες για τους πράσινους, οι οποίοι “αυτοκτόνησαν” στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares