Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:08

Ο Κώστας Τσιμίκας ανανέωσε επίσημα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ έως το 2027!

Παίκτης της Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, βάζοντας την υπογραφή του σε επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών μέχρι το 2027.

Ο Κώστας Τσιμίκας αποκτήθηκε το 2020 από τον Ολυμπιακό και κατέκτησε με τη Λίβερπουλ το FA Cup του 2022, σκοράροντας το τελευταίο πέναλτι στον τελικό με την Τσέλσι.

Συνολικά “μετράει” 63 συμμετοχές με τη φανέλα των “κόκκινων”, στους οποίους θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, όλα αποδίδουν. Αλλά αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πολλές, πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει ακόμη και από το πρώτο λεπτό θα ήθελα να γίνω μέρος της.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να κερδίζεις τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε περίσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και θα πάμε για αυτό. Όλοι, νομίζω, είναι 100% εκεί και συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και όλοι είναι έτοιμοι να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares