Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 23:36

Σούπερ Καπ Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός... καθάρισε τον ΠΑΟΚ και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό

Ένα ξέσπασμα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, από τα μισά της τρίτης περιόδου , μέχρι της αρχές της τέταρτης, καθόρισε απόψε, στο κλειστό στις Καλυθιές της Ρόδου, τον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 77-64 και προκρίθηκαν στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης, όπου τους περιμένει ο Ολυμπιακός.

Οι «ασπρόμαυροι», στον μικρό τελικό του τουρνουά, θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι.

Κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10/21 τρίποντα (με τον ΠΑΟΚ να έχει 3/23), ήταν ο Ματίας Λεσόρ (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 1 κόψιμο). Πάλεψε περισσότερο για τους Θεσσαλονικείς ο Τζαμάνι ΜακΝίς (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 1 κόψιμο).

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Μήτογλου (σ.σ. τραυματίες οι δύο τελευταίοι), ενώ ο ΠΑΟΚ είχε απόντα τον Σταύρο Σχίζα (σ.σ. δεν ταξίδεψε με την αποστολή στη Ρόδο, λόγω αιματώματος στη γάμπα).

Στο άλλο ματς ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup της Ρόδου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ευστοχία στα τρίποντα, τη σιγουριά του Μιλουτίνοφ και την πολύ κακή μέρα του Περιστερίου στην επίθεση, έφτασε στην άνετη νίκη με 84-64.

Κορυφαίος ήταν ο Μιλουτίνοφ για τους Πειραιώτες, με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ κάνοντας double double. Εξαιρετικός κι ο Γκος με 16 πόντους, στους 12 ο Παπανικολάου. Από το Περιστέρι ο Χαντς είχε 24 με τους 19 εξ αυτών στο πρώτο ημίχρονο. 12 ο Ουίλιαμς και 11 ο Ράγκουμπιτς για την ομάδα του Σπανούλη που κυμάνθηκε σε χαμηλά στάνταρ επιθετικά.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares