Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 13:02

Πεπ – Τσόλο: «Μάχη» δύο διαφορετικών… γιγάντων!

Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (5/5, 22:00) στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και αυτό φέρνει τη σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων.

Τη «μάχη δύο προπονητών με διαφορετική ποδοσφαιρική οπτική γωνία και φιλοσοφία. Ο λόγος για τη «μάχη» Πεπ – Τσόλο με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια… μάχη, η οποία κάθε άλλο παρά συχνή είναι. Το πρώτο τους αντάμωμα στους πάγκους έγινε τον Φεβρουάριο του 2012, όταν ο Σιμεόνε μετρούσε μόλις τρεις μήνες στο τιμόνι της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο Γκουαρντιόλα μετρούσε αντίστροφα για την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της La Liga εκείνης της σεζόν, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 των «ροχιμπλάνκος» στο Βιθέντε Καλντερόν, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει το γκολ της νίκης λίγο πριν τη λήξη της μοναδικής μονομαχίας των δύο προπονητών για την La Liga.

Πριν τη φετινή τους κόντρα, οι δύο τεχνικοί αναμετρήθηκαν μια ακόμη φορά σε διπλα παιχνίδια στο Champions League και συγκεκριμένα στα ημιτελικά του θεσμού, τη σεζόν 2015-16. Η Μπάγερν του Καταλανού κόουτς κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο του Αργνετινού προπονητή.

Στο πρώτο ματς οι Μαδριλένοι νίκησαν με 1-0 χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Σαούλ και έκαναν ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να βρεθούν ξανά στον τελικό μετά το 2014. Στη ρεβάνς οι Βαυαροί κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως το τέρμα του Γκριεζμάν έκοψε τα πόδια της γερμανικής ομάδας, η οποία εν τέλει πήρε τη νίκη με 2-1, αλλά όχι και την πρόκριση.

Εν ολίγοις, ο Πεπ μετράει δύο νίκες κόντρα στον Τσόλο, όμως ο τελευταίος μια μεγάλη πρόκριση. Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει στην τέταρτη και πέμπτη πράξη της μονομαχίας τους, αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares