Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 20:52

Στη Σχοινούσα ο συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Εντενς | Πίνει στην υγειά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ενας ψηλός, ξανθός άνδρας με αθλητικό παρουσιαστικό, που εκπέμπει μια εγγενή ευγένεια, απολαμβάνει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία στην παραλία Τσιγκούρι της Σχοινούσας. Με εμφανώς χαλαρή διάθεση γεύεται τα εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα πίνοντας καλό ελληνικό κρασί στο beach bar του Αντώνη Κωβαίου.

Οσοι -φανατικοί του ΝΒΑ- τον αναγνωρίζουν αμέσως τις λίγες ώρες παραμονής του στον απάνεμο αυτό κόλπο της Σχοινούσας, στοιχηματίζουν με ευκολία ότι ο συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γουές Εντενς, πίνει στην υγειά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του κορυφαίου παίκτη του αμερικανικού πρωταθλήματος, αλλά και του αθλήματος σε όλο τον κόσμο που έμαθε στο Ουισκόνσιν κατά πού πέφτουν τα Σεπόλια.

Απλός και προσιτός, παρότι παίζει στα δάχτυλα τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. « Ο Γιάννης μού είπε για τις ομορφιές της Ελλάδας και κάπως έτσι ανακάλυψα τη Σχοινούσα», λέει ο ισχυρός άνδρας των Μιλγουόκι Μπακς μιλώντς αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ», καθώς ο Greek Freak δεν χάνει την ευκαιρία, από τα αποδυτήρια μέχρι τις συνεντεύξεις Τύπου σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση, να παινεύει την Ελλάδα.

Ο συνιδιοκτήτης της πιο αλληλεπιδραστικής ομάδας στο αμερικανικό ΝΒΑ δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον «ηθικό αυτουργό» χάρη στον οποίο ανακάλυψε φέτος το καλοκαίρι αυτό το «πανέμορφο μέρος». Μαζί του γευματίζει μια παρέα Αμερικανών, οι οποίοι με τη σειρά τους δράττονται της ευκαιρίας να γνωρίσουν την πατρίδα του κορυφαίου παίκτη των Μπακς, εμμέσως ως φόρο τιμής στον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα τους στον Ολυμπο του αμερικανικού μπάσκετ μετά από 50 χρόνια αδιάλειπτης προσπάθειας.

Η στενή σχέση, άλλωστε, που έχει οικοδομηθεί -λόγω του Greek Freak- μεταξύ Μιλγουόκι και Αθήνας διατρέχει την επίσημη επικοινωνία των Μπακς, που δεν σταματούν να ποστάρουν στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φετινό τους τρόπαιο μπροστά στα σκαλιά του αξεπέραστου Παρθενώνα (στις 5 και 6 Αυγούστου), δεχόμενοι χιλιάδες μηνύματα επιδοκιμασίας από Αμερικανούς φαν τους σε όλες τις Πολιτείες.Παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε τα τρόπαιά του «σπονδή» στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στις αρχές Αυγούστου, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα, αλλά και την αποθέωση των Ελλήνων φιλάθλων, ο συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς δεν φαίνεται διατεθειμένος να στερήσει ούτε στιγμή από το ελληνικό καλοκαίρι στον Greek Freak, στεκόμενος με διακριτικότητα απέναντι στον MVP της σεζόν.

Στο ενδεχόμενο να τα πουν από κοντά σε κάποια ελληνική παραλία, ο Εντενς λέει κατηγορηματικά: «Οχι, δεν πρόκειται να τον ενοχλήσω, ο Γιάννης έχει ένα μικρό παιδί και η σύζυγός του περιμένει και δεύτερο, οπότε θα τον αφήσω να χαλαρώσει», αναγνωρίζοντας παράλληλα πως «έκανε τεράστια προσπάθεια φέτος και του αξίζουν στιγμές ηρεμίας με την οικογένειά του».

Η άνεση, άλλωστε, με την οποία κινείται στον χώρο βγαίνει σχεδόν φυσικά εκ των έσω, καθώς ο Γουές Εντενς δηλώνει ευγνώμων στο «ΘΕΜΑ» για την ένθερμη υποστήριξη των Ελλήνων στην ομάδα του, τόσο όσων δεν χάνουν ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τον Ελληνα γητευτή της στρογγυλής θεάς όσο και εκείνων των χιλιάδων που ξενυχτούν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την έκβαση κάθε αγώνα.

Ο συνιδιοκτήτης των Μπακς δεν κρύβει, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στην Ελλάδα, τον ενθουσιασμό του για τους Ελληνες φαν της ομάδας του, καθώς έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά πως οι αγώνες μεταδίδονται ξημερώματα ώρα Ελλάδας, αφήνοντας επί σειρά ημερών άυπνους τους οπαδούς του Γιάννη και των Μπακς στη χώρα μας. Με μια γεύση ικανοποίησης στο στόμα -όχι μόνο από το καλό ελληνικό κρασί- ο Γουές Εντενς αποχαιρέτησε το «ΘΕΜΑ» για να επιβιβαστεί στο πολυτελές γιοτ του στο λιμάνι της Σχοινούσας.

Το νησί, άλλωστε, δεν ήταν ο μόνος προορισμος, αλλά ένας από τους πρώτους σταθμούς της κρουαζιέρας του στις Μικρές Κυκλάδες, τις οποίες σκοπεύει να γνωρίσει από κοντά προτού επιστρέψει στο Μιλγουόκι και το στρατηγείο του στη Νέα Υόρκη. Αδειάζοντας από ένταση, σκοπεύει να αποφύγει τα κοσμικά νησιά όπως η Μύκονος και η Πάρος, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα αποφύγει τελικά τα κύματα οπαδών της ομάδας του, την οποία έχουν αγαπήσει εκατομμύρια Ελλήνων, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή:΅naxospress.gr | Με πληροφορίες και φωτογραφία από την σελίδα protothema.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares