Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 08:19

Η σπασμένη μύτη και η ... πόζα

Ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι από τους αμυντικούς που θα διστάσει να βάλει κεφάλι ή πόδι σε μονομαχία για το καλό της ομάδας του . Και το περασμένο Σάββατο στον αγώνα με την Εμπολι τραυματίστηκε στο πρόσωπο σε μία μονομαχία κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ. Αποτέλεσμα; Να ολοκληρώσει τον αγώνα αλλά με σπασμένη μύτη …

Και χθες το απόγευμα πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου με σκοπό να αποκαταστήσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Μάλιστα, μετά το πέρας την επέμβαση πόζαρε με …μανταρισμένη μύτη. Εβγαλε selfie με τους κοντινούς του ανθρώπους ενώ ήταν ξαπλωμένος στο... κρεβάτι του πόνου και την ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των «τζαλορόσι», ο Μανωλάς θα χρειαστεί 15 ημέρες ξεκούρασης και φροντίδας, γεγονός που σημαίνει πως, λογικά, θα χάσει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στο "Καραϊσκάκης" στις 13/11. Και ο Μίχαελ Σκίμπε σίγουρα πονοκεφαλιάζει από τη στιγμή που ο 25χρονος αμυντικός είναι η κολώνα της αμυντικής διάταξης της Ελληνικής ομάδας. Αναμένεται, βεβαίως, ο Ελληνας αμυντικός να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να… περικόψει τις δύο εβδομάδες απουσίας για να προλάβει το ματς της 13ης του μήνα, έστω και αν χρειαστεί να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα. Το μήνυμα, άλλωστε, που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μιλάει από μόνο του για τη διάθεση να επιστρέψει άμεσα στη δράση: «Η δύναμη (foRza με κεφαλαίο το «r» για τη Roma) δεν τα παρατάει ποτέ!!!».

Όσον αφορά την Ρόμα θα χάσει σίγουρα τα ματς με Αούστρια Βιέννης (3/11) και Μπολόνια (6/11).

Πηγή: naxospress.gr

manwlas.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares