Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 10:43

Στην Κύθνο μαζί με τους Μουρούτσο, Μπασινά και Φύσσα ο Γιάννης Βρούτσης

Οι δια ζώσης συναντήσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση με φορείς και σωματεία των Κυκλάδων συνεχίζονται με τον επόμενο σταθμό των επισκέψεων του να είναι η Κύθνος.

Συγκεκριμένα, ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Κύθνο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Πολιούχου της Χώρας Κύθνου Αγίας Τριάδος, προσκεκλημένος του Δήμου Κύθνου και της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Κύθνου.

Την Κυριακή θα παραστεί στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, καθώς και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας που θα ακολουθήσει.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη και τον Έπαρχο Κέας-Κύθνου Γεώργιο Μαρτίνο.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου (ΑΠΣ) Κύθνου, τους οποίους θα ενημερώσει για τις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις του υπουργείου, όπως:

  • η ένταξη της νησιωτικότητας στα κριτήρια κατανομής των αθλητικών πόρων,
  • η πλήρης ψηφιοποίηση του χώρου του αθλητισμού με τη πλατφόρμα «e-Kouros» και τις συνέπειες μη ένταξης των σωματείων στην πλατφόρμα,
  • η ουσιαστική συμμετοχή των αθλητικών σωματείων μέσω των προτάσεων τους στη δημιουργία του νέου αθλητικού νόμου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύεται από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ταεκβοντό Μιχάλη Μουρούτσο (Χρυσό Μετάλλιο Σίδνεϋ 2000) και τους Πρωταθλητές του Euro 2004 Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα.

Επίσης, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους και κατοίκους του νησιού. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares