Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 11:16

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής με τα Αθλητικά Σωματεία της Τήνου

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτης Κροντηράς - Δήμαρχος Τήνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα Αθλητικά κ. Γιάννη Μέγκουλα , παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου Τήνου κ. Νίκου Σπηλιόπουλου, με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Δημοτική Αρχή παρουσίασε μια πρότασή για νέο κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Σκοπός της πρότασης αυτής είναι η βελτίωση της διαχείρισης και η ενίσχυση της λειτουργικότητας των αθλητικών χώρων, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες όλων των αθλητών και των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τον νέο κανονισμό. Η Δημοτική Αρχή τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τα σωματεία για την τελική διαμόρφωση του κανονισμού, και συμφωνήθηκε ότι τα σωματεία καταθέσουν τις προτάσεις τους, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να συνταχθεί ο κανονισμός με τρόπο που να συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε:

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις προτάσεις τους και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας θα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.» Η Δημοτική Αρχή Τήνου ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων για τη συμμετοχή και την εποικοδομητική τους συμβολή στη συνάντηση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares