Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 18:55

Γιάννης Παπαστεφανάκης: Με τον Ειρηναίο Φρέρη θα ζητήσουμε συνάντηση με τους ''Big-4'' για να εξαλείψουμε τη βία [vid]

Συγκλόνισε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος μία ημέρα μετά την παρουσία του στον τελικό του Conference League ως επίσημος προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου πραγματικά συγκίνησε μέχρι δακρίων την παρουσιάστρια με τα λόγια του.

Το καλύτερο το φιλούσε για το τέλος της συνέντευξης, όπου αποκάλυψε ότι με πρωτοβουλία δική του και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη θα επιδιώξουν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των ''BIG 4'', με στόχο την αλλαγή του φίλαθλου κόσμου και την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

@sportcyclades

Έκπληκτο άφησε το πάνελ του #TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου ο μικρός ήρωας Γιάννης Παπαστεφανάκης, όπου αποκάλυψε ότι με πρωτοβουλία δική του και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη θα επιδιώξουν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των ''BIG 4'', με στόχο την αλλαγή του φίλαθλου κόσμου και την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

♬ πρωτότυπος ήχος - SPORTCYCLADES

 

 ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

 

 

@sportcyclades

Συγκλόνισε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος μία ημέρα μετά την παρουσία του στον τελικό του Conference League ως επίσημος προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή TLive της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου πραγματικά συγκίνησε μέχρι δακρίων την παρουσιάστρια με τα λόγια του. Το καλύτερο το φιλούσε για το τέλος της συνέντευξης, όπου αποκάλυψε ότι με πρωτοβουλία δική του και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη θα επιδιώξουν να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση των ''BIG 4'', με στόχο την αλλαγή του φίλαθλου κόσμου και την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα. Δείτε τη συνέντευξη:

♬ πρωτότυπος ήχος - SPORTCYCLADES

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares