Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 16:50

Ο Βρούτσης στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Euroleague

Στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας παραβρέθηκε ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κλείνοντας έτσι ένα άκρως επιτυχημένο 4ημερο στο οποίο συναντήθηκαν 700 προπονητές από 54 χώρες.

Το συγκεκριμένο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Γλυφάδας, αποτελεί το μεγαλύτερο προπονητικό σεμινάριο των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απολαμβάνει την υποστήριξη του υπουργείου Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Γλυφάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι:

«Το Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας έγραψε ιστορία, με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού, σε μια μοναδική συνάντηση 700 προπονητών από 54 χώρες.

Είχα την τιμή να παραβρεθώ, στο Κλειστό «Μ. Λιούγκας» της Γλυφάδας, να συνομιλήσω με κορυφαίες προσωπικότητες του Μπάσκετ και να συγχαρώ τους επικεφαλής coaches Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα της Ένωσης Προπονητών της EuroLeague, που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα σε τόσο υψηλόβαθμες αιρετές θέσεις, καθώς και τον δημοφιλή «Δράκο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το 4ο Euroleague Head Coaches Congress πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τους σύνεδρους να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι από την άρτια οργάνωση και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.

Η παγκόσμια αναγνώριση και προβολή της Ελλάδας, μέσα από τέτοιες διοργανώσεις είναι τεράστια και είναι χρέος μας στο Υπουργείο Αθλητισμού να τις στηρίζουμε δυναμικά!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares