Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 15:02

Το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ καλοσώρισε τον Μάη και την «Εβδομάδα Γης»

Ένα Μάη εντελώς διαφορετικό και συνάμα με τεράστιο… νόημα, είχαμε τη χαρά να μαζέψουμε στην παραλία του Καμαρίου, σημαίνοντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη της «Εβδομάδα Γης», την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Greek Eco Project.

Πλήθος παιδιών και πολλοί ακόμα φίλοι μας βρέθηκαν δίπλα μας στον καθαρισμό της παραλίας και του βυθού στο Καμάρι, βοηθώντας μας να αφαιρέσουμε σχεδόν 150 κιλά σκουπίδια από την ακτή και παράλληλα να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε αποδέκτη για σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Επίσης, στη σημερινή μας δράση συμμετείχαν ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης, ο αθλητικός σύλλογος «Βασιλιάς Θήρας» (Κ-Team), ο φυσιολατρικός εκδρομικός σύλλογος Θήρας «Εν Οδώ» και η καταδυτική ομάδα «Dive in action».

Σας ευχαριστούμε όλους για τη σημερινή εθελοντική και ανιδιοτελής σας παρουσία, χάρη στην οποία μας κάνατε να αισθανθούμε ιδιαίτερα περήφανοι, δείχνοντας την αμέριστη αγάπη σας και φροντίδα απέναντι στη φύση και τον τόπο μας.

Να σημειωθεί ότι η «Εβδομάδα Γης» συνεχίζεται και αύριο Τρίτη 2 Μαΐου, με το ραντεβού μας να ανανεώνεται για τις 11:00 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Καμάρι, όπου μαζί με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο του Καμαρίου θα βάλουμε την πιο χρωματιστή πινελιά μας.

"Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares