Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 01:00

Βαλένθια Σύρου: Στην προπόνηση της ακαδημίας ο Πρωταθλητής Ευρώπης Τάκης Φύσσας [pic-vid]

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος και πρόεδρος των Legents 2004 Τάκης Φύσσας , υποδέχθηκε τα παιδιά της ακαδημίας Βαλένθια Σύρου.

Η Ακαδημία της Βαλένθια στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Praxis» και διοργανώνει το πρόγραμμα Charity of the Year (διαδραστικές επισκέψεις στις ακαδημίες ποδοσφαίρου – camps – φιλανθρωπικά events).

Πρεσβευτής της σπουδαίας δράσης είναι ο Τάκης Φύσσας, μέλος της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Μια ομάδα που συμβολίζει ό,τι πιο σημαντικό και αγνό έχει να επιδείξει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στα παιδιά και τους γονείς για το πως κατάφερε η Εθνική μας το 2004 και πήρε το Ευρωπαϊκό, καθώς επίσης για τις θυσίες που έγιναν για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Τους εξήγησε πόσο σημαντική είναι η μόρφωση και η παιδεία σε έναν ποδοσφαιριστή, πόσο σημαντική είναι η διατροφή και η ζωή μέσα και έξω από τα γήπεδα !!!

Στις εγκαταστάσεις του Multiaction στον Πάγο βρέθηκαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας της Βαλένθια Σύρου, μαζί με τους προπονητές, τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Τσούκο, τους ιδιοκτήτες Γιωργία και Ιωσήφ Ρούσσο και φυσικά τον Γιώργο Τόλια που ηγείται της Βαλένθια στην Ελλάδα. Στο πλευρό των παιδιών βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Βαλένθια στην Ελλάδα Γιώργος Τόλιας μίλησε στο Logotypos.gr για την πρόοδο του Συριανού ποδοσφαιριστή Ερίκ Χάμζα, που έγινε ο πρώτος παίκτης Κ17 που υπέγραψε στην Ισπανική ομάδα εκτός Ισπανίας «Η Πρόοδος του Χάμζα είναι μεγάλη. Φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα. Έχει βελτιωθεί σε πολλά και στο χέρι του είναι με σκληρή δουλειά να πάει ακόμη πιο ψηλά. Μη ξεχνάμε πως είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής εκτός Ισπανίας που υπογράφει συμβόλαιο με την Βαλένθια σε αυτή την ηλικία. Όλα οφείλονται καταρχάς στην πολύ καλή δουλειά που κάνει εδώ στην Σύρο η ακαδημία του και ο Παναγιώτης Τσούκος που οφείλω να τον συγχαρώ που ήταν συνέχεια στο πλευρό του»

Σε Camp στην Ιταλία Ρούσσος, Μεντρί, Δημήτρης και Γιώργος Βακόνδιος

Δηλώσεις στο Logotypos έκανε και ο Τεχνικός διευθυντής της Συριανής ακαδημίας Παναγιώτης Τσύκος, ο οποίος τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψουν για την Ιταλία και άλλα παιδιά της ακαδημίας «Από 17 μέχρι 20 Ιουνίου θα διεξαχθεί ένα camp ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην Μότσα της Βόρειο Ιταλίας. Μέσα στο πλαίσιο του camp θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις όπου θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές από όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από την ακαδημία μας θα βρεθούν οι Ρομέο Μεντρί, Δημήτρης Ρούσσος, Δημήτρης Βακόνδιος και Γιώργος Βακόνδιος.

Το camp αυτό αποτελεί μια πολύ μεγάλη εμπειρία ατομικά για κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουν οι αθλητές το ταλέντο και τις ικανότητες τους, παρουσία πολλών σκάουτερ της Serie A αλλά και χαμηλότερης κατηγορίας. Τους εύχομαι ότι καλύτερο».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του syros-sports.gr από την επίσκεψη του Τάκη Φύσσα στην Σύρο, αλλά και βίντεο από την προπόνηση.

fyssas freris

fyssas tsoukos tolias

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares