Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:23

Οι 20 ομάδες, οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής της Κ12

Με το ρεκόρ των 20 συμμετοχών θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε τέσσερις ομίλους, με τους πρώτους του κάθε ομίλου να είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο final four.

Αναλυτικά οι ομάδες και ο τρόπος διεξαγωγής:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ-12

«NIKE» 2023-2024

Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

       Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ, το Πρωτάθλημα Κ-12 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2023-2024 ονομάζεται «NIKE».

B. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Στο Πρωτάθλημα Κ-12 «ΝΙΚΕ» της  Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2023-2024 δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω είκοσι (20) ομάδες:

 ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π. ΣΥΡΟΣ 20002, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 1, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 2, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ 1, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. 2, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ,  Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ,  Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Σ. ΙΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ

       Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους, σε τέσσερις (4) Ομίλους ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π. ΣΥΡΟΣ 20002, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 1, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ 2, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ 1, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. 2.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΡΟΥ,  Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ,  Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: (5 ομάδες) Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Σ. ΙΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.

Β΄ΦΑΣΗ

          Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, οι  πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Α’, Β’, Γ’, Δ’) στην βαθμολογία, προκρίνονται στην Τελική Φάση (FINAL-FOUR)

          Έτσι θα συγκροτηθούν οι  (4) τέσσερις Ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four). Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση.  Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κατηγορίας Κ-12 «ΝΙΚΕ» ΕΠΣ Κυκλάδων, περιόδου 2023-2024.

           Σωματείο που συμμετέχει  με δύο (2) ομάδες, θα πρέπει να στείλει Κατάσταση με Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο και Αρ. Δελτίου (ή Αρ. Ταυτοπροσωπίας κλπ, άρθρο 11 της Προκήρυξης) των ποδοσφαιριστών-τριών που θα συμμετέχουν στην 1η και στην 2η Ομάδα, έως την έναρξη του Πρωταθλήματος.                 

            Υπενθυμίζεται ότι οι αθλητές-τριες που θα δηλωθούν δεν θα μπορούν να μετακινηθούν από την μία ομάδα στην άλλη, παρά μόνο με νέα επικαιροποιημένη λίστα μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

           Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

            Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

          Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα. Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

          Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες  με δικές τους δαπάνες.

           Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

            Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares