Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 19:54

Ιδανική εκκίνηση για τον ΑΟ Πάρου κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου (2-1) σε ένα ματς με ένταση και σοβαρό τραυματισμό

Πρεμιέρα είχαμε στον 2ο όμιλο της Κ18 του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων "ΕΚΟ", με τον ΑΟ Πάρου να μπαίνει με το δεξί δείχνοντας ότι και σε αυτό το τμήμα θα έχει πρωταγωνιστή ρόλο τη σεζόν 2018-2019.

Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου επιβλήθηκε με 2-1 σε ένα ματς όπου στο τέλος δεν έλειψε η ένταση και ο σοβαρός τραυματισμός του Μανώλη Μουστάκη που υπέστη κάταγμα στο πόδι του.

Στο 11' ο Χίσκα έκανε το 1-0, με τον Ε. Βερύκοκκο στο 72' να ισοφαρίζει σε 1-1. Λίγο πριν το τέλος ο Σκιαδάς που είχε περάσει αλλαγή στο γήπεδο με κεφαλιά έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 88' αποβλήθηκαν Χίσκα για ΑΟ Πάρου και Λεγάκης για ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Βλάκα. 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Τσαντάνης, Βλάκας, Καραφυλλάκης, Μπέτσα, Γκιόκα, Σγουράτι, Λουκής, Χίσκα, Γκέτσι, Πάπα.

Αναπληρωματικοί: Χερουβείμ, Πανταζής, Σκανδάλης, Ρούσσος Γ., Σαρρής, Σκιαδάς

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός): Ψαρράς, Μουστάκης Κ., Λεγάκης, Μαστορόπουλος, Προμπονάς, Χωματάς, Καραμάνης, Γρατσίας, Βενιεράκης, Βερύκκοκος Ε., Μουστάκης Ε..

Στον πάγκο οι: Πολυκρέτης, Ξυλούρης, Μουστάκης Β., Βερύκκοκος Α., Προμπονάς, Κατσουρός

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares