Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 13:49

Πανναξιακός ΑΟΚ: Με θερμά λόγια το αντίο του Λευτέρη Καραλευθέρη που μετακόμισε στον Εθνικό Λιβαδειάς

Ο Εθνικός Λιβαδειάς που αγωνίζεται στη National League 1 θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λευτέρη Καραλευθέρη, ο οποίος αποχωρεί από τον Πανναξιακό, όντας ο κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού ανακοινώθηκε απο τη νέα του ομάδα, αλλά πριν ο ίδιος είχε αποχαιρετήσει με τα εξής θερμά λόγια:

«Παίρνοντας το τελευταίο καράβι της επιστροφής και χωρίς να μιλήσω καθόλου για το αγωνιστικό κομμάτι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ναξου είναι λίγο! ΚΥΡΙΟΙ στις υποχρεώσεις της ομάδας να μην λείψει σε κανέναν παίχτη τιποτα ..άνθρωποι με οικογένειες και δουλειές να τρέχουν ταυτόχρονα και για μια ομάδα ! Προσωπικά είμαι ευγνώμων που για δικούς μου προσωπικούς λόγους βρέθηκα στη Νάξο να εκπροσωπήσω την πιο ιστορική ομάδα του νησιού ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. και με αγκάλιασαν οι ντόπιοι ! Μεγάλο πραγμα να σου λένε καλή επιτυχία πριν από κάθε ματς άνθρωποι χωρίς να σε ξέρουν τόσο εγκάρδια !
Ευλογία να ζεις σε τέτοιο νησί!
Πρόεδρος,διοίκηση ,συμπαιχτες,προπονητές σας ευχαριστούμε για όλα !».

448891991 325627320595842 7407951032351952217 n

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειάς:

Ένας «bomber» … στον Εθνικό! Η ευκολία στο σκοράρισμα, οι οργανωτικές του ικανότητες και η ηγετική του φυσιογνωμία… του έχουν αποδώσει δικαίως αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Μιλάμε για τον Λευτέρη Καραλευτέρη, τον «Spudd Webb» των Εθνικών κατηγοριών, όπως λένε, με το θεαματικό άλμα, ο οποίος ανήκει από σήμερα στο ρόστερ του Εθνικού!

Η μπασκετική του αφετηρία ήταν ο Αίολος Ταύρου. Στη συνέχεια έπιασε λιμάνι στη ΦΕΑ για 7 χρόνια επιτυγχάνοντας το ασύλληπτο…την τρελή ανοδική πορεία της ομάδας από την Β’ ΕΣΚΑ έως την Α2. Την περσινή χρονιά πρωταγωνίστησε με τον Πανναξιακό ΑΟΚ φιγουράροντας και πάλι στις πρώτες θέσεις των σκορερς.

Λευτέρη, καλώς ήρθες στον Εθνικό! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε φέτος για την επίτευξη των κοινών μας στόχων!

Πλέον, μετά και την αποχώρηση του Ψαρόπουλου, ο Πανναξιακός καλείται να «γεμίσει» το ρόστερ του με ποιοτικούς παίκτες, πράγμα το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε θα γίνει σύντομα.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares