Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 22:10

"Φωτιές" η Κ14 του Πανθηραϊκού 0-11 τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Φωτιές πετούσε η Κ14 του Πανθηραϊκού δυο ημέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Νάξου για τον 3ο όμιλο της Κ14 ''Molten'' επικρατώντας χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία με 0-11 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ζεκιράι που πέτυχε 5 γκολ, ενώ χατ-τρικ σημείωσε ο αρχηγός Βαμβακούσης. Από μια φορά σκόραραν επίσης οι Μάριος Δαμίγος, Φέγγης και Φύτρος.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα έφτασε τους 12 βαθμούς έχοντας ένα ματς λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Νάξου που βρίσκεται στην κορυφή με 15 πόντους.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν τα υπερ και κατά γκολ αφού οι συναντήσεις των δυο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί με το ίδιο σκορ (2-1). Ο Πανθηραϊκός ωστόσο βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα αφού έχει πετύχει τα ίδια γκολ με τους ''οράνιε'' (30), όμως έχει δεχτεί λιγότερα (3 έναντι 5 του ΠΑΣ) και έχει να δώσει ακόμη ένα ματς.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Χουζούρης, Κρατζάκης, Βασιλάκης Γ., Μουστάκης Δ., Προμπονάς Ν, Μουστάκης Β., Βασιλάκης Ε., Μουστάκης Γ., Χωριανόπουλος, Νυκτέρης, Μουστάκης Σ..

Έπαιξαν ακόμη οι Μάκαρης, Ψαρράς, Βασιλάκης Κ.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας) Σιγάλας, Καρράς, Ξαγοράρης Ι., Φεγγης, Δαρζέντας, Βαμβακούσης, Δαμίγος, Βεζύρης, Λαμάι, Ζεκιράι, Παπαδόπουλος.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Βενιέρης, Φύτρος, Κράσι Ε., Ξαγοράρης Π., Μανδηλαράς, Διονυσόπουλος, Λέσι.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares