Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:52

Κ18: Νίκη του Πανθηραϊκού στην Πάρο

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (27/4) στο γήπεδο της Παροικιάς στην Πάρο, ο Πανθηραϊκός επικράτησε του Α.Ο Πάρου με 2-3, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Πανθηραϊκού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 12ο λεπτό. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό, ο Ζαμπέλης τροφοδότησε τον Παπαβασιλείου ο οποίος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Χαϊνταράι ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-1.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Δαφερέρα. Στο 65’ ο Διονυσόπουλου πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα και βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-2 για τον Πανθηραϊκό.

Στο 79’ ο Α.Ο Πάρου ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά με γκολ του Μαραγκουδάκη. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού όμως, ο προωθημένος Έντρι Κράσι ανατράπηκε μέσα την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, με τον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Κουζούμη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον Πανθηραϊκό έτσι να επικρατεί με το τελικό 2-3.

Διαιτητής ήταν ο κ.Κουζούμης, με βοηθούς τον κ. Δανιήλ και την κα. Ρούσσου.

Συνθέσεις:

Α.Ο Πάρου (Στάθης Τριανταφυλλίδης): Καλαλές, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Μπέτσα, Βοσινάκης, Πούλιος, Δαφερέρας, Ζέλα, Gega, Μπίμπα, Αλιφιέρης.

Αγωνίστηκε επίσης ο Μπέκια, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Πούλιος Α., Σταυρόπουλος, Κοντός, Πετρόπουλος, Μελανίτης και Χανιώτης.

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρομμύδας): Παπαϊωάννου, Μοσχάτος, Τσάνο, Krrashi E., Διονυσόπουλος, Καβαλλάρης, Σέχου, Ζαμπέλης, Krrashi L., Παπαβασιλείου, Χαϊνταράι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Καρτίμπελης και Κόκα, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Μέτα, Νομικός, Λιγνός, Μουχάντρι.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares