Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 12:16

Έκλεισαν και ξεκίνησαν με τον Άγιαξ Σύρου οι: Αλμπάνης, Ηλίας, Ραζάκ και Σιτιμπέ (pics)

Με τα πρώτα τέσσερα νέα πρόσωπα στο ρόστερ του προπονήθηκε χθες ο Άγιαξ Σύρου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι έφτασαν στην πρωτεύουσα των Κυλάδων οι Χάρης Αλμπάνης, Αμπντούλ Ραζάκ και Μαχμαντί Σιντιμπέ που μέχρι πρότινος άνηκαν στον ΑΟ Μυκόνου και ο Αποστόλης Ηλίας που άνηκε στον Αγροτικό Αστέρα και πρόπερσι είχε στεφθεί πρωταθλητής με την Άνω Μερά.

Οι τέσσερις αφού τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση στη συνέχεια προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό των οδηγιών του Γιώργου Ρούσσου, σε μία προπόνηση η οποία χθες έγινε στο Zannikos Multiaction.

1uytyrstereu_61410.jpg

2djtyrhseur_6cf00.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις του Άγιαξ Δεν σταματούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες έρχονται  στη Σύρο οι Ξαγοραρής και Καμπάσης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ανθρώπους της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Άγιαξ Σύρου, φτιάχνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, βασισμένο πάνω στη φιλοσοφία που διέπει το σωματείο, δηλαδή του παντρέματος του ταλέντου με την εμπειρία. Βέβαια, στο σωματείο της Σύρου, οι τόνοι είναι χαμηλοί, καθώς όπως τονίζουν ο στόχος παραμένει να είναι μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. 

Το επίσημο καλωσόρισμα έγινε αργότερα το βράδυ, από τους Γιώργος Φώσκολο, Πέτρο Ραουζαίο και τον αρχηγό Παναγιώτη Ραμπαβίλα

 118939964_824428644965031_2057125685174343872_n_d675e.jpg

Εκ μέρους του Άγιαξ Σύρου, ο αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ραουζαίος ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του γηπέδου Zannikos Multiaction (Γεωργία και Ιωσήφ Ρούσσου) για την δωρεάν Παραχώρηση των εγκαταστάσεων ώστε να προπονηθεί το ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Επίσης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα εστιατόρια, Πρίμα Πλώρα (Εμμανουήλ Αρακάς) και Ελαιών (Μιχαήλ Κοντιζάς) για τα δωρεάν γεύματα που παρείχαν στους ποδοσφαιριστές μας. 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares