Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 16:55

Άφησε υποσχέσεις με το καλημέρα ο ΠΑΣ Τήνου [pics]

Άκρως θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του ΠΑΣ Τήνου στον πρώτο φιλικό της χρονιάς απέναντι στον ΑΟ Πάγου που έγινε σήμερα στην Τήνο.

Η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μέρα με τη μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη, αφού αναμένεται να παρουσιαστεί ως ένας από τα δυνατά σωματεία του 1ου ομίλου. 

Από την άλλη πλευρά ο Πάγος του Χρήστου Φωκά, βασίζεται κυρίως σε πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον νεαρό τεχνικό να καλείται περισσότερο να λειτουργήσει ως προπονητής αναπτυξιακής ομάδας, καθώς μιλάμε για παιδιά 14 και 15 ετών.

Φέτος ο Πάγος έχει αποδυναμωθεί ακόμη περισσότερο, αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν έχουν αποχωρήσει. Η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθειες ώστε να γίνουν κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Τα γκολ:

1-0 Στο 27’, μετά από τρίγωνο του Βιδάλη με τους Φιλιππούση και Μυλωνά, ο πρώτος με σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης,

2-0 Στο 38’ ήρθε το δευτερο γκολ του ΠΑΣ Τήνου, όταν μετά από πλάγιο και σέντρα του Πλυτά ο Βιδάλης ήταν στο πρώτο δοκάρι και με γυριστό σουτ έκανε δύο τα γκολ των ''Τηνιακών''.

3-0 Στο 56' μετά από σέντρα του φιλιππουση από αριστερά ο Λούβαρης ευστοχησε με το κεφάλι.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Λεκασι, Κουμαριανος, Ζιουλης, Βιδος, Αρμακολας, Ζαλωνης, Φώσκολος, Βιδάλης Αναστάσης, Φιλιππουσης, Μυλωνας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πλυτας, Κελαδιτης, Τσικας, Αλβερτης, Γιαννοπουλος, Τζανουλινος, Λουβαρης, Βιδάλης Μαρκος, Πεπα, Γιαννιτσης, Δενεκαριας

ANDRIKO 2020 2021 9e608

ΑΟ Πάγου (Φωκάς): Σούμπιτσης Α., Καπατανάκης, Όστεϊ Χ., Ρούσσος, Τουντόσε, Βαρθαλίτης, Σούμπιτης Φ., Αργυρός, Φελούτζης, Όστεϊ Ν., Παπαφίγκος.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κουκουλόγιαννης, Λούβαρης, Λύτης, Κονδύλας, Ρούσσος Κ., Γρυπάρης, Ανδρεαδάκης.

AO PAGOU ANDRIKO 2020 2021 49329

Φωτογραφίες από το tinos24

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares