Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 23:00

Στους elite διαιτητές ο Συριανός ρέφερι Άγγελος Σαμοθράκης, για το “3x3 Grand Series 2024” της ΕΟΚ στην Κω

“Άρωμα” από Κυκλάδες θα έχει το “3x3 Grand Series 2024” που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Κω το διήμερο 15-16 Ιουνίου στο νησί του Ιπποκράτη. Η νικήτρια ομάδα της κατηγορίας MEN +18 κερδίζει την πρόκριση στο σταθμό του FIBA3x3 World Tour στο Άμστερνταμ με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Το παρόν σε αυτό το σπουδαίο γεγονός θα δώσει ο Άγγελος Σαμοθράκης. Ο Συριανός ρέφερι θα αποτελέσει τον έναν εκ των τριών διαιτητών στην κατηγορία “elite” έχοντας δίπλα του τον Λευτέρη Καψιώχα από την Αθήνα κι έναν ακόμη διαιτητή από την Κύπρο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Μαζί τους θα είναι και οι διεθνείς Ελληνίδες διαιτητές, η Ελένη Κωνσταντινίδου και η Λίνα Κλεπουνιώτου.

Μία ιδιαίτερη διάκριση για τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΣΕΔΚΑΚ), ο οποίος αποτελεί μία από τις τοπ “σφυρίχτρες” του νομού Κυκλάδων και δείχνει πως είναι ικανός για όλα και παρότι ερασιτέχνης διαιτητής κινείται επαγγελματικά ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη.

samo referi afisa

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares