Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 12:13

Πρώτες προπονήσεις στο στάδιο της Βάρης από τους Δρομείς Σύρου. Δικαίωση για τον Γιώργο Λεονταρίτη

Μετά από πολλά χρόνια παραλείψεων, προβλημάτων και έντονης κριτικής για την απουσία ενός χώρου προπόνησης και αγώνων Κλασικού Αθλητισμού στο νησί της Σύρου ήρθε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να δώσε τη λύση, υλοποιώντας τον σχεδιασμό του Γιώργου Λεονταρίτη στον οποίο πιστώνεται κατά μεγάλο ποσοστό η κατασκευή του σταδίου της Βάρης, που για πρώτη φορά χθες φιλοξένησε αθλούμενους που επιτέλους απόλαυσαν μία προπόνηση σε κανονικές συνθήκες.

Πρώτοι εμείς καυτηριάζαμε το θέμα της ανυπαρξίας ενός τέτοιου χώρου, ασκώντας κριτική πολλές φορές και στον ίδιο τον κ. Λεονταρίτη, ο οποίος όμως ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση σε ένα τεράστιο ζήτημα, σκορπώντας αισιοδοξία και χαρά στην αθλούμενη νεολαία του νησιού και φυσικά στους αθλητές και τους προπονητές του σωματείου Δρομείς Σύρου, οι οποίοι επιτέλους βρήκαν τον δικό τους χώρο για να λειτουργήσουν ως ''κανονικό'' σωματείο.

Χθες, Δευτέρα (17/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο στάδιο από τους αθλητές, πράγμα που δεν ικανοποίησε μόνο τους ίδιους, αλλά και τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Λεονταρίτη, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε ένα σχόλιο συνοδευόμενο από βίντεο.

Δείτε το σχετικό ποστ:    

Στάδιο Κλασικο Αθλητισμού 17 Ιουνίου 2024 Ώρα: 19.00 μμ
Έτσι απλά... Χωρίς εγκαίνια... Χωρίς τυμπανοκρουσίες, δόθηκε σε χρήση το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη ΒΑΡΗ .
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΣΥΡΟΥ, τα παιδιά που ασχολούνται με τον Κλασικό Αθλητισμό, "πατάνε" σε σύγχρονο συνθετικό ταρτάν.
Το χαμόγελο τους, η καλύτερη ανταμοιβή ...
Η χαρά μας... ,πολύ μεγάλη.
Η ευχή μας ..., να είναι πάντα γεμάτο με παιδιά.
Υ.Γ
Ευχαριστώ την Ελπίδα, τον Ισίδωρο και τον Δημήτρη,για την συμβολή τους στην λειτουργία του Σταδίου.

 

Στάδιο Κλασικο Αθλητισμού 17 Ιουνίου 2024 Ώρα: 19.00 μμ Έτσι απλά... Χωρίς εγκαίνια... Χωρίς τυμπανοκρουσίες, δόθηκε σε χρήση το Στάδιο Κλασικού Αθλητισμού στη ΒΑΡΗ . Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΣΥΡΟΥ, τα παιδιά που ασχολούνται με τον Κλασικό Αθλητισμό, "πατάνε" σε σύγχρονο συνθετικό ταρτάν. Το χαμόγελο τους, η καλύτερη ανταμοιβή ... Η χαρά μας... ,πολύ μεγάλη. Η ευχή μας ..., να είναι πάντα γεμάτο με παιδιά. Υ.Γ Ευχαριστώ την Ελπίδα, τον Ισίδωρο και τον Δημήτρη,για την συμβολή τους στην λειτουργία του Σταδίου.

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Λεονταριτης στις Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Όσο αφορά τους Δρομείς Σύρου, η χαρά στις τέξεις του συλλόγου είναι μεγάλη, όπως και η ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Γιώργου Λεονταρίτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η πρώτη προπόνηση στο ολοκαίνουριο στάδιο στίβου στη Βάρη είναι γεγονός για τα παιδιά της ακαδημίας μας.

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη Γιώργο για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για το νησί, καθώς και για τα άμεσα αντανακλαστικά του με σκοπό την άμεση χρήση του χώρου από τον σύλλογο μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσα παιδιά ή ενήλικες δίνουν εξετάσεις για ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικές σχολές κλπ ότι θα μπορούν να προσέρχονται τις παρακάτω ώρες για προπόνηση που θα κάνει προπόνηση η ακαδημία μας.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00-21:00 και Σάββατο 9:00-11:00.

Ο χώρος δεν έχει ανοίξει ακόμα για το κοινό. Όσοι ανυπομονείτε να ξεκινήσετε προπονήσεις θα κάνετε λίγο ακόμα υπομονή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Κοινότητα του Πάγου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και τον Α.Ο. Πάγου για την φιλοξενία που μας παρείχαν τους τελευταίους μήνες στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πάγο.

 

 

Η πρώτη προπόνηση στο ολοκαίνουριο στάδιο στίβου στη Βάρη είναι γεγονός για τα παιδιά της ακαδημίας μας. Το ΔΣ του...

Δημοσιεύτηκε από ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ στις Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

 

Φυσικά, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να λείψει από έναν τέτοιο χώρο. «Σεφτέ» έκανε ο διαιτητής Γιάννης Ζαράνης, ο οποίος αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία από την προπόνηση του, σχολίασε: 

Το τελευταίο χιλιάρι σε κανονικές συνθήκες σταδίου ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια…και τώρα τυχαίνει…να είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου…ευλογία…???☝️Γιωργος Λεονταριτης??

 

 

 

Το τελευταίο χιλιάρι σε κανονικές συνθήκες σταδίου ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια…και τώρα τυχαίνει…να είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου…ευλογία…???☝️Γιωργος Λεονταριτης??

Δημοσιεύτηκε από Giannis Jaranis στις Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

 

 Ικανοποίηση για την κατασκευή του σταδίου επικρατεί και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήδη σχεδιάζεται ο πρώτος επίσημος αγώνας που θα φιλοξενήσει το στάδιο.

 

 

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares