Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 12:14

Ανακοίνωση Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου για την καλοκαιρινή ανάπαυλα

Ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη καλοκαιρινή ανάπαυλα του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου.

Αναλυτικά:

Κάτι οι εξετάσεις των παιδιών μας. Κάτι η αφόρητη ζέστη. Κάτι η ραστώνη της εποχής και η διάθεση για χαλαρά Σ.Κ. κοντά στη θάλασσα, παρέα με κάθε λογίς απεριτίφ, άδειασαν την αίθουσα του σκοπευτηρίου μας, ως ήταν αναμενόμενο.

Στα παραπάνω, προστέθηκε και η υποχρέωσή μας απέναντι στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων να παραχωρούμε τις εγκαταστάσεις που μας φιλοξενούν όποτε υπάρχει δική τους δράση.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για την καθιερωμένη καλοκαιρινή ανάπαυλα του σκοπευτηρίου μας, η οποία μπορεί να μην είναι αθλητικά σωστή, αλλά είναι αναπόφευκτη!

Θα διακόψουμε από σήμερα τις προπονήσεις μας, μέχρι την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου 01/09/2024, όπου και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος προπονήσεων με μεγαλύτερες προσδοκίες για όλους μας.
Μπορεί οι προπονήσεις να σταματούν, δεν σταματάει όμως

ο ενδιαφέρον και οι ενέργειες του Δ.Σ. για το Σωματείο μας και αυτά που το αφορούν, σε ότι έχει να κάνει με τη δημιουργία του ανοικτού σκοπευτηρίου πυροβόλων όπλων….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα υπάρχει συνεχόμενη ενημέρωση προς εσάς.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, μαζί με αυτούς που αγαπάτε. Μαζέψτε όμορφες εικόνες και γεμίστε τις βιολογικές σας μπαταρίες με όση περισσότερη ενέργεια μπορείτε, γιατί το φθινόπωρο θα έρθει με πολύ δράση

Σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας και μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares