Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 20:41

Πρωταθλήτριες της ΤΕ Λέσβου οι γυναίκες του Αίολου Μυτιλήνης, θα τεθούν αντιμέτωπες του Μαρπησσαϊκού στα μπαράζ

Στέψη κι όχι παράταση στην αγωνία είχαμε τελικά στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος γυναικών της ΤΕ Λέσβου, όπως είχαμε προλογίσει με το ρεπορτάζ μας το πρωί της Κυριακής.

Ο Αίολος Μυτιλήνης επικράτησε με σκορ 45-38 απέναντι στην Ολυμπιάδα Μήθυμνας το απόγευμα της Κυριακής 2/6 και με συνολικό σκορ 4-1 στις νίκες στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Λέσβου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Κυκλάδων, τον Μαρπησσαϊκό στα μπαράζ ανόδου των γυναικών, που θα διεξαχθούν από 19 έως 23 Ιουνίου στην Αθήνα.

aiolos women 2

Μετά τις κορασίδες, ο Αίολος κατέκτησε την πρώτη θέση και στις γυναίκες, με τη χρονιά να κρίνεται σίγουρα επιτυχημένη, όπως και για την Ολυμπιάδα που κατέκτησε τον τίτλο στις νεάνιδες και αγωνίστηκε στην τελική φάση γυναικών και κορασίδων επίσης. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στις δύο ομάδες και η στέψη των πρωταθλητριών, οι οποίες έχουν μπροστά τους τους αγώνες κατάταξης για την Α2 γυναικών.

aiolos women 3

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportLesvos.gr”: “Σε ένα σκληρό παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια, ο Αίολος προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο 12-4 απέναντι στην ομάδα του Μολύβου που έπαιξε καλή άμυνα, όμως έβγαλε νευρικότητα και ήταν άστοχη. Στο ίδιο μοτίβο και η δεύτερη περίοδος, με τον Αίολο να προηγείται στο ημίχρονο 26-18.

 

H Ολυμπιάς βελτίωσε την απόδοση της στη συνέχεια, περιορίζοντας στο τρίτο δεκάλεπτο τον αντίπαλο της και με καλύτερη ψυχολογία κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί 32-33, πετυχαίνοντας κομβικά καλάθια από κλεψίματα και από την περιφέρεια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πάλεψαν για τη νίκη και οι δύο ομάδες, με τον Αίολο να είναι πιο ψύχραιμος και με καθοριστικά επίσης τρίποντα, πήρε διαφορά που την διατήρησε έως το τέλος”.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

ΕΣΚΚ: Μαρπησσαϊκός
ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΓΣ Διαγόρας
ΕΚΑΣΚ: Ηρόδοτος
ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ: Αίολος Μυτιλήνης
ΤΕ ΧΙΟΥ: Ο Φ.Ο. Βροντάδου προηγείται με 3-1 στις νίκες της Ένωσης Συκιάδας/Λαγκαδά.
ΤΕ ΣΑΜΟΥ: Στον τελικό θα παίξουν ο Ίκαρος Ικαρίας και ο Αθλέων Σάμου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: sportlesvos.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares