Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 23:31

«Μονομαχία» ΑΟ Μυκόνου-Παπάγου

Ο ΑΟ Μυκόνου φιλοξενεί τον Παπάγου το Σάββατο στις 19:00 για την 24η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το sportcyclades.gr.

Οι γηπεδούχοι μετά τις ήττες σε Λευκάδα και Αμαλιάδα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ξαναμπούν σε τροχιά τετράδας.

«Επιστρεφουμε στο γηπεδο μας μετα από δυο πολυ οριακές εκτός έδρας συνεχόμενες ήττες. Με την βοήθεια του κόσμου μας που βρίσκεται κάθε φορά στο γήπεδο και το γεμιζει απο ακρη σε άκρη θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πολύ ανταγωνιστική και επικινδυνη ομάδα του Παπαγου για να ισοφαρισουμε την ηττα μας στον Α γύρο στο τελευταιο δευτερολεπτο της παρατασης. Να ειμαστε ολοι υγιεις για να τα δωσουμε ολα και να απολαυσουν οι φιλοι μας εναν πολυ ομορφο αγωνα», ανέφερε ο 17χρονος γκαρντ της Μυκόνου, Ανδρέας Κονταράτος.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη επί της Δόξας βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και κοιτάζουν ψηλότερα. «Η Μύκονος είναι πολυ ποιοτική ομάδα, έχει πολύ δυνατή έδρα και ξέρουμε ότι για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο επιθετικά όσο κυρίως αμυντικά ώστε να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό καθώς φτάνουμε στο τέλος και για αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ, Βασίλης Γάργαλης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares