Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 22:29

Το Ηράκλειο και ο Ιαλυσός στον δρόμο των εφήβων του ΑΟ Μυκόνου

Γνωστή έγινε και η τρίτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Μυκόνου, ως πρωταθλητής εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων, στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Ιαλυσό Ρόδου από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Στην κορυφή της ΕΚΑΣΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καμαρώνει το Ηράκλειο, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στου εφήβους. Οι “κυανόλευκοι” παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ επικράτησαν άνετα του Κύδωνα στο κλειστό του Ταυρωνίτη και με τη νίκη τους με σκορ 66-36 την Κυριακή 26/3 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία.

efivoi antipaloi 2

Πέραν, όμως, του Ηρακλείου οι πρωταθλητές Κυκλάδων θα αντιμετωπίσουν στο σμαραγδένιο νησί και τον πρωταθλητή της ΤΕ Δωδεκανήσου, τον ΓΑΣ Ιάλυσο. Οι νεαροί αθλητές του γνωστού από το πέρασμά του στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, του Ρούλη Αλμπάνη κέρδισαν στον μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ τον διοργανωτή και γηπεδούχο Έσπερο με σκορ 72-57 και πήραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο!

efivoi antipaloi 3

Η προκριματική φάση ξεκινάει από την προσεχή Παρασκευή 30/3. Από εκεί κι έπειτα ο νικητής του τριημέρου θα πάρει την πρόκριση για το νοκ άουτ παιχνίδι στην Αθήνα απέναντι στον υπερπρωταθητή ΤΕ Χίου-ΤΕ Λέσβου ΤΕ Σάμου. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα κερδίζει και την είσοδο στο final8 του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(31/03): Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (20:00): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος- Ο.Α.Α. Ηράκλειο

ΣΑΒΒΑΤΟ(01/04): Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (19:00): Α.Ο. Μυκόνου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

ΚΥΡΙΑΚΗ(02/04): Δ.Κ.Γ. Ιαλυσού (13:30): Ο.Α.Α. Ηράκλειο- Α.Ο. Μυκόνου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares