Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 22:47

Ανδρών: Νίκησαν τα Φανάρια και τον Πανιώνιο στο ΔΑΠΠΟΣ

andron-panionios-fanaria-1-5-2-2012
Την Κυριακή στις 12:00 05/02/2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Αντρών μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος Σαντορίνης - ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ με νικήτρια ομάδα με 51 - 72 τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια.

Γεμάτο από κόσμο οι κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ που ήρθαν να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό αγώνα μεταξύ δύο πολύ καλών Μπασκετικών ομάδων όπως είναι οι ομάδες του Πανιώνιου Σαντορίνης και τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου.
Η 1η περίοδος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν περισσότερο αναγνωριστικά με κακές επιλογές στην επίθεση με πολλά άστοχα σουτ και εντός & εκτός παιδιάς και από τις δύο ομάδες διαδοχικά με το σκορ να μαρτυρά τις περιόδου ότι βλέπαμε ένα παιχνίδι πολύ αμυντικό. Η 1η περίοδος έκλεισε με 04 - 12 υπέρ της ομάδας της Νάξου.
Στην 2η περίοδο οι ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους και παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, δυνατές άμυνες και ομηρικές μάχες κάτω από τις δύο ρακέτες το ημίχρονο έκλεισε με τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια να κρατάνε την υπέρ τους διαφορά και είναι μπροστά με το σκορ στο 25 - 34.
Στο ξεκίνημα της 3ης Περιόδου ο Πανιώνιος μπήκε ποίο δυνατά στην επίθεση του και εκμεταλλεύτηκε στο ξεκίνημα την αστοχία των παικτών από την ομάδα των Φαναρίων και μείωσε στα μισά τις περίοδο το σκορ στο 30 - 36. Όμως μέχρι εκεί γιατί μετά από αρκετές λανθασμένες επιλογές στην επίθεση του και στα νευριασμένα φάουλ στην άμυνα του ο Πανιώνιος έδωσε ξανά την ομάδα της Νάξου να πάρει πάλι διαφορά και να κλείσει την περίοδο με το υπέρ της σκορ στο 34 - 49.
Στην επανάληψη τις 4ης περιόδου και τελευταίας του αγώνα ο Πανιώνιος πάλεψε μέχρι το τέλος να καλύψει την διαφορά που είχε πάρει η ομάδα ΑΠΑΣ Φαναρίων αλλά η ευστοχία των παικτών του από τα 6.75 μ και από την μέση απόσταση της ρακέτας δεν έδωσαν κανένα περιθώριο στους παίκτες του Κατιταρίδη για να γυρίσουν το κατά τους σκορ και να ηττηθούν με τελικό αποτέλεσμα 51 - 72.
Πρώτοι σκόρερ για το Πανιώνιο ο 15 πόντους Πετράκης Νίκος - 9 πόντους Μουρατίδης Ροήλ, από τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια ο 29 πόντους Χάρος Νίκος - 12 πόντους Ματσούκας Πέτρος
Πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες που έπαιξαν με πολύ αθλητικό πάθος και δύναμη για την νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.:
ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ Π, ΚΑΡΑΠΤΣΙΑΣ Γ, ΣΙΓΑΛΑΣ Ε, ΣΙΓΑΛΑΣ Ν, ΡΟΥΣΣΟΣ Γ, ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Γ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΕΝΑΚΗΣ Κ, ΚΕΛΛΙΔΗΣ Σ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ρ,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ Χ, ΩΡΟΛΟΓΑΣ Γ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ν(C)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.:
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ Ε, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ Δ(C) , ΚΩΤΣΟΣ Ι, ΤΟΛΗΣ Σ, ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Δ, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ Γ, ΜΑΝΙΟΣ Ν, ΧΑΡΟΣ Ν, ΒΑΛΕΤΤΑΣ Κ,
ΧΑΡΟΣ Γ, ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Π, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ - ΒΕΛΩΝΙΑΣ Α
ΚΡΙΤΕΣ.: ΞΑΓΟΡΑΡΗ - ΧΑΙΡΕΤΗ - ΜΕΡΤΗΣ

William Hill Sports

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares