Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 17:30

Επιβλητικός ο Πανιώνιος, υποβιβάστηκε η Επισκοπή

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε της Επισκοπής με το ευρύ 4-1, εκπληρώνοντας με επιτυχία και την προτελευταία υποχρέωσή του στη Γ' Εθνική, πριν την... αποχώρησή του από την Κατηγορία. Στον αντίποδα, οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός των Κρητικών στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί το πρώτο ημίωρο, είχαν και δοκάρι σε πλασέ του Μέτα από πλάγια θέση και με εξουδετερωμένο τον Σκαφίδα στο 31', όμως οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που πέτυχαν γκολ πριν την ανάπαυλα και, μάλιστα, εις... διπλούν με δράστη τον Πότσι. Στο 38' ο χαρισματικός μέσος δέχθηκε την πάσα του Αρναρέλλη και νίκησε τον Ψαρρά με δυνατό ευθύβολο σουτ για το 0-1 και πέντε λεπτά μετά (43') σκόραρε με δυνατό συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την... σκυτάλη ο Ιγνατίδης, για να σημειώσει το 0-3 στο 58' με κοντινό σουτ και το 0-4 πέντε λεπτά αργότερα (63') με κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα του Μπουρλάκη. Στο 74' η Επισκοπή πέτυχε το... γκολ της τιμής με άψογο πλασέ του Κουκούλη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση σε τετ α τετ με τον Σκαφίδα από πάσα του Μέτα (1-4). Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ στο 89', όμως ο Τζωρτζινάκης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, που υποδείχθηκε για χέρι του Καλάγια από φάουλ του Μέτα.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Ψαλιδάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παναγιώτης Καραντάθας): Ψαρράς, Χάιδος, Κεφαλάς, Συμεωνίδης, Μεσσήνης (64' Μεργέμογλου), Μέτα, Πάτας (73' Ζαχαράκης), Μπάρο (68' Πεκίνι), Τζωρτζινάκης, Λέκα, Κάμερον (68' Κουκούλης)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Κοτζάλλι (60' Διονέλλης), Παντελίδης, Μπρέγκου, Αρναρέλλης (60' Καλάγια), Ιγνατίδης, Γροντής (73' Παπαχαραλάμπους), Παυλάκης, Τσιμιδόπουλος, Πότσι (73' Γεμιστός), Μπουρλάκης (86' Παλαιολόγος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares