Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 17:57

Ματσάρα και μοιρασιά ανάμεσα σε Χαϊδάρι και Πανιώνιο!

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου απέδειξε ότι στο 'Τάκης Χαραλαμπίδης είναι ικανός να πάρει βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα και με την ισοπαλία με τον Πανιώνιο έκανε ακόμη ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του στόχου.

Από την άλλη ο Ιστορικός δεν κατάφερε να διαχειριστεί όπως έπρεπε το υπέρ του 0-2, αφού είχε τις φάσεις για να τελειώσει το ματς, ωστόσο είναι και πάλι... ανακουφισμένος μετά την ισοπαλία του Εθνικού Πειραιά στο ντέρμπι με τον Ηλυσιακό.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 2' ο Γεμιστός με κάθετη πάσα βρήκε το Στούπη που χωρίς να σκεφτεί έκανε το σουτ όμως ο Ντούνης μπλόκαρε. Στο 4' ο Ματέα έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Βακράκος με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Στο 10 ο Δάρρας έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 16' η κεφαλιά του Γεμιστού στο γύρισμα του Γροντή έφυγε παράλλληα. Στο 35' ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Πολίτη στον Γεμιστό και ενώ το Χαϊδάρι στην αρχή της φάσης έιχε ζητήσει χέρι του επιθετικού του Πανιώνιου.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών που είδε τον Ντούνη αρχικά να αποκρούει όμως στη συνέχεια προ κενής εστίας ο Γέμι δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Μετά από δυο λεπτά ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Χαϊδαρίου (Αλεξίου με κεφαλιά) αφού θεώρησε ότι στην πάσα που έκανε ο Μπερνιδάκης είχε προηγηθεί φάουλ στον Ξυγκόρο. Σα να μην έφτασε αυτό για τους γηπεδούχους ήρθε η φάση του 42'.

Ο Παυλάκης γύρισε τη μπάλα στον Μπουρλάκη και ο τελευταίος με άψογο σουτ έκανε το 0-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το Χαϊδάρι δεν πτοήθηκε και έφερε το ματς στα ίσια άμεσα. Στο 43' ο Ματέα μετά την πάσα του Βακράκου έστρωσε στον Μπουτσικάρη και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Παχατούρα για το 1-2, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο ματς. Στο 56' ο Ντούνης έκανε την επέμβαση του αγώνα. Αρχικά δήλωσε παρών στο σουτ του Αρναρέλλη ενώ στην εξέλιξη της φάσης ανέκοψε τον Γεμιστο προτού σκοράρει. Στο 62' η κεφαλιά του Μπερνιδάκη έφυγε παράλληλα άουτ μετά τη σέντρα του Βακράκρου. Στο 68' ο Δάρρας από δεξιά έκανε τη σέντρα όμως ο Παχατούρας μπλόκαρε την κεφαλιά του Ματτέα. Στο 74' το σουτ του Γροντή έφυγε μόλις άουτ, για να φτάσουμε στο 77' όταν ο Χοτζάλλι έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Γεμιστού αφού σταμάτησε αρχικά στον Ντούνη κατέληξε και στο αριστερό δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος βγήκε στην κόντρα με τον Μπουρλάκη, ο οποίος προτίμησε να σουτάρει αντί να δώσει στο Γεμιστό και ο Ντούνης έδιωξε πάλι με τα πόδια. Στο 80' ο Μπουρλάκης σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ. Στο 85' οι γηπεδούχοι σε μια στατική φάση κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ξυγκόρου το οποίο αξιοποίησε ο Ματτέα για το τελικό 2-2. Στο 86' το Χαϊδάρι έχοντας και την ψυχολιγία υπέρ του πήγε να γυρίσει τούμπα το ματς όμως το σουτ του Βακράκου πέρασε μόλις άουτ μετά το γύρισμα του Γκρέμπι.

Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους με τους γηπεδούχους να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Μέτρια έως κακή διαιτησία του Ζήσιου που είχε για βοηθούς τον κ. Αλεξόπουλου και την κα. Παντελίδου.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Αλεξιου, Δάρρας (81' Γιαννακόπουλος), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Ερρίκος (81' Γιαννακόπουλος), Μπουτσικάρης (90' Αρβανιτάκης), Βακράκος, Ματέα (90' Ροπας), Μπερνιδάκης (67' Γκρέμπι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης (65' Μπρέγκου), Γεμιστός (80' Ιγνατίδης), Γροντής, Αρναρέλλης (80' Χοτζάλι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares